Momente penibile
March 15, 2011
Numai şcoala NU te face mare!
March 15, 2011

Vremea materialelor subţiri

Deşi primăvara, în adevăratul sens al cuvântului, s-a lăsat mult timp aşteptată, în sfârşit razele soarelui au început să încălzească pământul. Zăpada s-a topit, vântul nu mai bate aşa puternic şi parcă şi oamenii sunt mai voioşi.

Dar, odată cu schimbarea vremii, schimbăm şi hăinuţele de pe noi. E firesc să fim deja sătule de pulovere groase, dresuri pe dedesubtul blugilor şi ghete cu multă, multă blană. De aceea, eu voi lua paltonul, vestele şi puloverele din lână, bocancii şi cizmuliţele îmblănite şi le voi băga în acea parte a dulapului care zice „nu umbla până nu vine sezonul corespunzător!”.

Astfel voi face loc la bluziţe subţiri, divers colorate, fuste şi rochii cât mai în armonie cu atmosfera de primăvară. De asemenea voi scoate de la „naftalină”, balerinii mei negri pe care-i port cu mare plăcere atât la costumaţiile sport cât şi la cele elegante.

Roşii, verzi, albastre, galbene şi chiar multicolore. Am zeci de bluze pe care ador să le port dar sunt din materiale extrem de subţiri. Probabil de aceea, în fiecare an, aştept cu mare nerăbdare primăvara şi căldura soarelui.

Haine groase, go away! Haine subţiri, here to stay!

Vouă cum vă place să vă asortaţi primăvara?

Sursa foto

Share

3 Comments

  1. lorelaylilu says:

    Cu ceea ce ma simt bine.

  2. Andra says:

    Verde si mov, iubesc combinatia asta 🙂 Si nu numai primavara, cred ca ar trebui sa ne imbracam colorat tot timpul anului, chiar si iarna sau cand e urat afara

  3. Imi place sa port culori cat mai vesele primavara: rosu, galben, albastru, verde, mov.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.