Atenție, se fac poze!
September 25, 2014
Tagliatelle de castraveţi cu somon fume
September 26, 2014

Vrei sa scrii și tu pe Belva?

Înainte să îți povestesc ce face cineva din echipa Belva, să îți povestesc în mare ce înseamnă Belva și care-i treaba cu noi. Ei bine, Belva este un blog colectiv de femei care își împărtășesc experiențele de viață și opiniile personale. Am început în septembrie 2010, iar de atunci am făcut cunoștință cu aproape 4.000 de articole de la oameni din toată lumea. Zic oameni și nu doar femei, deoarece avem și categoria ”Replica lui”, unde invităm bărbații să ne încânte cu părerile lor. Este un blog colectiv de opinii personale cu privire la tot ce înseamnă viața unei femei, de la job și familie, până la sfera economică și culturală în care se învârte. Dar cel mai simplu este să afli toată povestea de aici.

Ne-am adunat într-un singur loc pentru pasiunea care ne leagă pentru scris, dar și pentru cauzele comune pentru care luptăm. Este o echipă deschisă tuturor celor care vor să se alăture, atât în sistem permanent, cât și de colaborare. Nu suntem plătite de nimeni pentru ceea ce scriem, dar scriem pentru a ne face vocea auzită.

Așadar, dacă vrei să împărtășești și tu lumii din experiențele tale de viață și din opiniile tale personale, noi te invităm să ne trimiți până pe 12 octombrie 3 articole care nu au mai apărut și care nu vor mai apărea în altă parte, articole care să se încadreze într-una din categoriile de pe Belva. Dacă nouă și cititorilor noștri ne vor plăcea, îți facem cont de editor Belva și intri în echipa noastră. Nu uita să ne trimiți și un mic text despre tine, ca să știm și noi cu cine Belvuim. Trimite-ne toate materialele la [email protected]!

Foto: www.thoughtpursuits.com

Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie fericită, care își trăiește viața din plin, cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR, iar ca pasiuni bifez cu mare plăcere scrisul și cititul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.