Mâini bâtrâne
July 24, 2012
Ce mai ascultăm ca să ne răcorim?
July 25, 2012

Vreau o vacanță … singură


Voi simțiți vreodată nevoia de așa ceva sau am luat-o eu razna? Mă gândesc serios la o mini-vacanță undeva departe de civilizație, doar eu cu mine și liniștea naturii. Vorbesc pur și simplu de un refresh personal. De o pauză de la toată agitația din viața mea. Evident, nu ar putea dura foarte mult, pentru că sunt făcută să fiu înconjurată de oameni tot timpul.

Dar două-trei zile de liniște în care să dorm într-un hamac, să citesc, să beau un pahar de vin, să privesc natura și să mă bucur de liniște departe de taskuri, clienți, online și obligații … asta ar fi aur curat. Vă dați seama cât de încărcată pozitiv m-aș întoarce?

Nu vă tentează o astfel de mini-vacanță singure? Și dacă da, cum ar arăta această vacanță pentru voi?

Sursa foto: bs757.com

Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie fericită, care își trăiește viața din plin, cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR, iar ca pasiuni bifez cu mare plăcere scrisul și cititul.

5 Comments

 1. carmen says:

  Eu tocmai am avut o astfel de mini vacanta. Singuri, in mijlocul naturii, inconjurati de liniste si rasfatata la maxim… la conac.

 2. Ioana says:

  Nu ai luat-o razna, Andreea. Și eu, sincer, mi-aș dori (din nou) câteva zile sau măcar o după amiază în care să mă rup de lume, să uit de toate și să trăiesc numai în povestea descrisă printre paginile unei cărți bune. Încerc să mă relaxez acum doar gândindu-mă la un colțișor al meu, pe o plajă liniștită, la umbra unui măslin saaaau într-un foișor rustic, la munte.
  Și mai e ceva, după două zile să zicem, singură, aș fi curioasă câtor persoane le-ar fi dor de mine și cât de tare 😛

 3. Georgiana Vieru says:

  Andreea, si eu am simtit aceeasi nevoie acuta de a merge undeva doar eu cu mine, si acelasi scenariu cu o carte si-un pahar cu vin il aveam si eu. Intre timp, cumva, nevoia mi s-a implinit, si nu-ti pot spune cat de bine a fost!:)

 4. ioana says:

  ma gandesc serios de ceva vreme sa fac…sa ma plimb pe malul marii de una singura, sa citesc , sa ascult muzica la casti si sa savurez un pahar de limonada rece….deja visez….la asta:)

 5. Roxana says:

  Deşi ne este frică de singurătate, se pare că vin şi acele momente când avem nevoie să fim doar noi cu…noi însene, ceea ce e bine. E o modalitate perfectă pentru a ne pune gândurile în ordine. Cum văd eu o astfel de mini-vacanţă? Văd multe plimbări în aer liber, locuri cu multă verdeaţă şi lectură cât cuprinde. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.