Azi îmi îngrijesc tenul
December 8, 2011
Dacă e cadou, să fie personalizat
December 8, 2011

Vine seara de Crăciun și pentru copiii cu autism din Iași

O cunosc pe Mihaela de ceva timp, fiind colegă cu sora mea … Copila de atunci s-a maturizat și a ajuns, la rândul său, mamă. O mamă care iși dorește să facă ceva pentru alți copii care nu au fost atât de norocoși ca și copiii ei.

O mamă talentată care și-a propus ca, măcar o dată în viață, să facă ceva deosebit și să-și găsească puterea de a dărui.

Și cum perioada aceasta a anului ne invită la a face,  mai mult ca altcândva, fapte bune, m-a contactat și mi-a spus că își dorește foarte mult să organizeze un spectacol caritabil pentru copiii cu autism. Ne-am mobilizat și am purces la drum, făcând primii pași în realizarea proiectului “Vine Seara de Crăciun”.

Mihaela este o fată ambițioasă care, când iși propune ceva, merge pe foarte repede înainte așa că iată, vom avea un adevărat spectacol, în data de 19.12.2011, ora 18.30, în sala mare a Teatrului Luceafărul (un partener mereu alături).

Invitați sunt, pe lângă cei de la “The Groovies” (formația Mihaelei care va cânta live), studenți de la Universitatea de Arte “George Enescu”, elevi de la Colegiul Național de Arte, corul de copii “Sfânta Ecaterina” și clubul de gimnastică și dans “Timpi Moderni”.

Și iată ce ne spune ea, inițiatoarea acestui proiect …

A motiva un proiect caritabil este ca și cum ne-am motiva existența. Trăim într-o lume incertă, ambiguă în care trebuie să încercăm să trasam contururi clare acolo unde conștiința ne-o cere. VINE SEARA DE CRĂCIUN! a apărut din suflet, din simțire, din dorința de a face viața mai frumoasă semenilor noștri. Nimic nu poate fi mai frumos decât împletirea dintre sunet și om, pentru că din sunet pornesc multe din trăirile noastre. The Groovies, formația ieșeană care nu minte niciodată, ci vine întotdeauna cântând live sută la sută, a pregătit un program special pentru acest eveniment, cu un repertoriu adecvat sărbătoririi Crăciunului.

Așadar, proiectul caritabil VINE SEARA DE CRĂCIUN trebuie să reprezinte pentru toți cei ce vor fi prezenți în sală un moment al propriilor gânduri, așteptări, dar mai ales un moment al trezirii conștiinței privitor la oamenii de lângă noi, frumoși, inteligenți, buni, dar afectați de autism.

Vă așteptăm deci pentru ca, împreună, să aducem Crăciunul în dar pentru acești copii și să le oferim, un loc de joacă în curtea școlii unde funcționează clasele speciale pentru copiii cu autism din Iași.

Detalii suplimentare se pot obține de pe site-ul evenimentului.

Share

1 Comment

  1. Carmen Gherca says:

    Va asteptam pe toti si, in special, echipa Belva. Va fi un spectacol special si as fi foarte bucuroasa sa va am alaturi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.