Azi fac un origami precis
March 20, 2014
Azi gătesc zen
March 21, 2014

Viața de după PR OUTLooK

Productiv, captivant și cu idei – așa a fost cea de-a patra ediție PR OUTLooK. O după-amiază plină de conținut de care au profitat studenții de la CRP și de care s-a ocupat cei din PRIME Iași.

Bineînțeles, pregătirile au început încă de dimineață și cei din echipă aveau grijă ca totul să fie pregătit la sosirea participanților. Trebuie să recunosc, a fost fain să îi văd în acțiune pe oamenii „din culise”  și eu doar să privesc de data asta.  Și dovada:PR3

A fost productiv pentru că am aflat lucruri noi despre branding cultural,  aplicabile în practică, spre deosebire de informațiile de la cursuri care sună  frumos și atât.

A fost captivant pentru că invitatul ediției, Bruce Kleiner, dezinvolt de fel, a interacționat cu publicul, pe alocuri a fost chiar si amuzant. Nu a lăsat loc de plictiseală, iar asta dă un mare plus. Și musai trebuie să spun de sală, foarte cochetă, bine pusă la punct, unde mă simțeam ca o adevărată business woman. Mare păcat că în poze nu se vede și asta! PR

A fost o ediție cu idei pentru mai departe. Eu am plecat de acolo cu direcții pentru o nouă perspectivă despre oameni, fie ei participanți sau organizatori. Iar faptul că evenimentul a adus un plus de informație, de experiență face să merite un absent la seminar și să mai vreau să merg.

Sursă foto: arhivă proprie și PRIME Iași

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.