Calități, defecte, etichete
October 1, 2014
Azi mănânc toci
October 2, 2014

Uităm de micile detalii

dc49ad7110dfdcb00b7eed3311103892Am văzut filmul, am citit cartea. Despre The Secret vorbesc. Am analizat problema pe toate părțile. Mi-am studiat firul vieții de până acum și am constatat că indivizii respectivi au dreptate: secretul e în legea atracției universale.

M-am pus pe visat, pe dorit, pe abandonat negație și îmbrățișat optimism. Mi-am luat zâmbetul la purtător și am ieșit veselă pe stradă, fiind convinsă că voi obține tot ceea ce-mi doresc, de-acum încolo.

„Silly little girl” ar fi spus un personaj de film.

Da, e indicat să elimini tot ce e negativ din viața ta. E frumos să visezi că o să obții locul de muncă dorit, că vei avea mereu portofelul plin, că vei găsi o nevastă fotomodel și că vei avea vacanțe de neuitat în Carraibe.

Mai urât e atunci când obții locul de muncă dorit, dar ai niște colegi pe care ai vrea să-i bați numai în gură și un șef care te stoarce de energie și nu te plătește niciodată la timp. Sau atunci când ai portofelul plin, dar numai cu monede de 1 BAN. Sau atunci când ai o nevastă fotomodel, dar care nu ar da nicio ceapă degerată pe tine. Sau atunci când ai o vacanță de neuitat, dar asta doar datorită faptului că ai rămas fără bani, transport și cazare din primele 10 minute.

Detaliile contează. Contează ca cererea să fie completă și nu doar schițată. Important e să ceri o prăjitură delicioasă, cu vișine și ciocolată, care să nu-ți facă rău la stomac; și nu doar să ceri: o prăjitură.

Și, cel mai important: nu contează atât mult să obții ceea ce-ți dorești, cât contează să fii capabil să păstrezi ceea ce obții. 

Sursa foto: ffffound.com

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.