Azi râd cu Ilariant
April 3, 2012
Burgeri din fulgi de ovăz
April 3, 2012

TV: anii 1980 vs. 2012


Zilele trecute am văzut pe Facebook o imagine mai veche de pe vremea când trebuia să schimbăm canalele la TV deplasându-ne până la el şi apăsând pe buton. Oh, Doamne, până şi să scriu această explicaţie parcă e dificil. Da, chiar făceam asta. Bine, nu erau nici atâtea canale ca acum, nici program non-stop ca acum. Erau doar câteva canale la anumite ore, motiv pentru care nu prea puteam să ne plictisim şi să schimbăm pe altceva. Să te dai jos din pat adormit fiind şi să închizi televizorul, asta da provocare pentru zilele de acum.

Mă gândesc câţi dintre tinerii de azi s-ar da jos din pat să schimbe canalul sau să reziste cu doar câteva ore de TV şi anumite programe, eventual toate alb-negru. Sincer, şi eu m-am cam lenevit, darămite ei care nici nu îşi imaginează că noi făceam asta când eram mici.

Voi cum vedeţi diferenţa asta majoră între anii când schimbam cele două canale din butonul televizorului şi invazia de canale cu nelipsita telecomandă de acum? Aţi rezista fără ceea cu care sunteţi atât de obişnuiţi?

Sursa foto: alsintl.com

Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie fericită, care își trăiește viața din plin, cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR, iar ca pasiuni bifez cu mare plăcere scrisul și cititul.

3 Comments

  1. Eliza says:

    Tot mai facem asta, când se strică telecomanda. 😛

  2. Andreea Marc says:

    La mine nu s-a stricat telecomanda niciodată. Iar când a rămas fără baterii, le-am schimbat imediat 🙂

  3. Alma says:

    Andreea, este foarte ușor pentru oamenii ca mine care nu se mai uită la televizor. N-ai nevoie de telecomandă…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.