Dacă e cadou, să fie personalizat
December 8, 2011
Mic dicţionar de trafic urban: Cocalar de România
December 8, 2011

Reduceri la cumpărăturile online!

Care e poziția voastră față de shoppingul online? Pro sau nu prea? Eu țin la calitatea materialelor din care sunt făcute hainele mele și dacă nu pun eu mânuța să fiu sigură că e genul de material în care mă voi simți bine, nu mă prea arunc la cumpărături. Dar și dacă mi se pune pata, mai ales la pantofi, ai mei sunt!

Apropo! Îmi notez acum să vă scriu despre cele mai frumoase botine colorate din tot acest univers care tronează la mine în dulap și care surescitează emoțiile tuturor prietenelor și amicelor mele, cumpărate cu mare success de la miniprix.ro.

Până una-alta, cei de la miniprix.ro vin cu o nouă campanile pentru doamnele și domnișoarele passionate de shopping online. Dacă locuiți într-unul din judetele Iași, Suceava, Dâmbovița, Timiș, Ilfov, Hunedoara, Satu Mare sau Teleorman, intrați pe www.miniprix.ro si votați-vă judetul pentru a beneficia în weekend-ul 10-11.12.2011 de o reducere de 20% pentru orice comandă online. Județele clasate pe primele 3 locuri în sondaj vor primi reducerea.

Știți și voi, la fel de bine ca mine, că o reducere de 20% se simte, mai ales la cumpărături de 100% peste bugetul alocat, nu?

 Sursă foto: miniprix.ro

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.