viață
Pentru că toți ne dorim o viață mai bună la un moment dat…
May 23, 2017
marele gatsby
Marele Gatsby, o poveste frumoasă despre dragoste, prietenie și bani
May 29, 2017

Promovarea ta contează!

Vine vara, bine-mi pare
Fie ploaie, fie soare.
Am umbrelă dacă plouă
Dacă-i soare, şapcă nouă!

Mă gândeam serile trecute cum să vă povestesc de prietenii noştri de la promotop şi versurile de mai sus şi-au făcut loc singurele. Poezia nu e punctul meu forte, dar mai încerc…

Ştiţi că oricine vrea să-şi facă reclamă sau organizează un eveniment sau un teambuilding, va căuta firme care să-i facă diverse materiale promoţionale. Un breloc, un lanyard, o umbrelă sau o geantă de plajă sunt doar câteva dintre miile de produse care pot fi personalizate şi oferite apoi colaboratorilor sau angajaţilor. Singura limită este doar imaginaţia fiecăruia, iar dacă sunteţi în pană de idei, vă invit să aruncaţi un ochi pe site-ul celor de la promotop.

Eu îi ştiu de vreo şase ani şi am lucrat frumos împreună, aşa că nu m-a mirat când mi-au propus o colaborare, cu ocazia lansării cărţii Femei perfect de imperfecte, la Iaşi. Am vorbit cu belvele şi ne-am gândit că ar fi grozav dacă am face semne de carte, pe care să le oferim cumpărătorilor.

Veţi spune că sunt subiectivă, dar să ştiţi că au ieşit cele mai faine semne de carte ever! Poate la următoarea carte facem şi roll-up-uri şi tricouri şi genţi şi… vedeţi voi ce mai putem face, pe promotop.eu.

Sursa foto: fotolia

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.