Ce fac unele femei după căsătorie?
April 13, 2012
Cheia succesului – un şut mare, mare
April 13, 2012

Perna rece, fără sforăit!

De când prietenia a început să se strângă între mine şi alte câteva fete, au devenit tot mai dese nopţile în care dormeam împreună, la una dintre noi acasă. Era foarte relaxant şi distractiv să ne adunăm toate într-o cameră, cu punguţe de popcorn şi seminţe, suc, ciocolată şi multe prăjituri. Ne amuzam de orice lucru mărunt şi râdeam cu orele, până nu mai aveam aer.

Bineînţeles că dormind împreună, am realizat că fiecare are un stil anume de a adormi, de a se comporta în timpul somnului şi de a se trezi. Să vă detaliez:

De exemplu, am o prietenă care cum pune capul pe pernă, a şi adormit. În timp ce doarme, nu schiţează un gest, nu scoate un sunet, de zici că a plecat pe lumea cealaltă. E partenera ideală pentru cineva care e sensibil la zgomote pe timpul nopţii. Atunci când se trezeşte, în schimb, devine brusc sociabilă şi nu mai reuşeşte să tacă.

O altă fată care mi-a trecut prin aşternut (ce kinky sună!) este total opusă celei dintâi. Se foieşte cam jumătate de oră până să adoarmă, se întoarce pe toate părţile posibile şi imposibile iar când într-un final adoarme, vorbeşte-n somn, vrute şi nevrute. În schimb când se trezeşte e foarte irascibilă şi nu scoate un cuvânt până nu se dezmeticeşte total.

Mai am cunoştinţe care dau din mâini şi picioare, care se încolăcesc în jurul celor cu care dorm, care sforăie sau fluieră pe nas, etc.

Nici eu nu sunt tocmai o parteneră ideală când vine vorba de dormit împreună: am pretenţia ca perna mereu să fie rece, drept urmare o întorc la fiecare 5 minute, până adorm; nu-mi găsesc poziţia ideală din prima, deci mă foiesc şi eu destul de mult; nu-mi place să dorm dezvelită aşa că dacă mi-ai „furat” pătura, există posibilitatea să dormi tu dezvelit(ă) tot restul nopţii; iar dacă sforăi lângă mine, şansele sunt mari să te trezeşti cu vânătăi în zona în care ajung să dau cu cotul. Să nu mai zic că îmi trebuie jumătate de oră să-mi revin din somn, după ce sună alarma; un fel de „încă cinci minute, mami!”. Cam atât despre mine!

Se mai regăseşte cineva în vreuna din descrierile de mai sus? Voi cum dormiţi?

Sursa foto:  thechart.blogs.cnn.com

Share

0 Comments

 1. Teo Grigorie says:

  Si eu mai vorbesc prin somn, atunci cand sunt obosita 😀 Si da, si eu fur patura celuilalt, drept pentru care am primit porecla sarmala :)))

 2. Axlandra says:

  Mie mama îmi mai spunea că dorm înfăşurată ca o clătită!:))

 3. Júlia says:

  Îmi ia mult timp până să adorm și mă foiesc de pe o parte pe cealaltă…și da, mereu trebuie să mă învelesc cu ceva! 😀

 4. Florin says:

  1. Imi place ca au ramas datele mele trecute deja :))
  2.Eu dorm…dupa cum ma simt. Daca sunt obosit, dorm ca prima ta prietena.Daca nu sunt obosit si ma pun la somn doar pentru ca e tarziu si maine e zi de facultate, ma foiesc (cel putin) jumatate de ora, intorc perna pe toate fetele, o iau in brate, o arunc, o iau din nou. Partea cu vorbitul… nu stiu, nu m-am ascultat niciodata. Si nici nu s-a plans nimeni. Nu sforai. Mi-au mai spus prietenii ca mai mestec in somn. Ce oi fi mestecand, nici eu nu stiu. Poate visam ca mancam. Ce nepoliticosi, se uitau in gura mea … :))

 5. Axlandra says:

  Asta cu mestecatul n-am mai auzit-o până acum!:)) Tare aşa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.