Vrei un voucher de cumpărături pentru Alistore.ro?
December 28, 2011
Dorinţă 2012
December 29, 2011

Numărul 100

Nu sunt adepta „numerelor norocoase” (deşi mereu am avut o afinitate pentru cifra 5, deoarece eram tachinată pentru felul în care o rosteam).Însă, astăzi, un anumit număr mi-a intrat pe lista favoritelor şi anume 100. Sună stupid, dar o să înţelegeţi pe parcurs.

Acum aproximativ un an şi două luni, când considerasem eu că viaţa mea a luat-o pe cea mai bună cale posibilă, am făcut mai multe alegeri.

Am ales un mod de viaţă, un iubit, un grup de prieteni şi un loc virtual în care să-mi aştern gândurile alături de alte câteva femei minunate. Pe măsură ce zilele treceau, eram din ce în ce mai entuziasmată de toate alegerile pe care le făcusem; totul părea nu roz, ci multicolor!

Cu timpul însă, modul de viaţă pe care l-am ales atunci s-a modificat, gusturile şi afinităţile mele schimbându-se treptat. Nu-mi mai conveneau toate locurile pe care le frecventam, modurile în care mă distram sau relaxam şi eforturile depuse pentru a menţine acel stil de a trăi. De asemenea, iubitul s-a transformat în prieten, apoi în cunoştinţă, apoi în străin; din grupul de prieteni, câţiva au plecat în alte ţări, oraşe, alţii pur şi simplu s-au distanţat emoţional iar în locul lor au venit oameni noi şi plăcuţi.

Singurul lucru care a rămas intact, pentru mine, a fost dorinţa continuă de a-mi împărtăşi gândurile, sentimentele şi trăirile aici, pe Belva, alături de colegele mele dragi. Chiar dacă nu sunt aproape de ele fizic şi reuşim, în majoritatea timpului, să vorbim doar pe internet, mi-au fost alături din prima clipă când am intrat în echipa Belva; şi le mulţumesc din suflet!

Da fetelor, articolul acesta are în dreptul său numărul 100. Am scris 100 de articole pe Belva, alături de voi, sunt foarte mândră de treaba asta şi vă mulţumesc pentru ocazia oferită!

Aşa că de aici, de la biroul meu cel de toate zilele, pupăcesc toate belvele şi toţi belvii! La cât mai multe articole împreună!

Sursa foto:  newstitchaday.com

Share

1 Comment

  1. Carmen Gherca says:

    Multe inainte!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.