Blonda, Moldoveanca şi Cuptorul
February 15, 2013
„Cyrano de Berjerac, poate…”
February 15, 2013

Nu e motiv de tristeţe!


Ştim cu toţii că Valentine’s Day e o zi deosebită pentru majoritatea cuplurilor. Unii îndrăgostiţi aleg să se ducă la o cină romantică, alţii să plece într-o mini vacanţă şi mai există şi cei care pur şi simplu se bucură unul de compania celuilalt, fără lumânări, petale de trandafiri şi prea mult vin roşu.


Dar ce se întâmplă cu cei care nu au un partener de ziua îndrăgostiţilor?

Pentru cine va răspunde „stau deprimaţi în casă, înconjuraţi de cutii de bere şi chiştoace de ţigări, plângând vremurile când aveau pe cine să ţină de mână”, am o sugestie: nu vă mai uitaţi la aşa multe filme siropoase!


Pentru cei care încă nu şi-au găsit jumătatea, Valentine’s day se transformă într-o zi ca oricare alta. O zi în care, brusc, toată lumea din jurul lor devine mai drăgăstoasă, dar care pentru ei nu are o semnificaţie aparte. O zi în care se duc la muncă, vin acasă, mănâncă, ies la o bere cu prietenii şi apoi adorm cu nasul într-o carte sau cu televizorul deschis pe un canal românesc.Nu toţi îşi îneacă amarul
şi-şi plâng dramele în această dulce zi, plină de inimioare. Nu toţi sunt scufundaţi în butoiul cu melancolie. Unii chiar se distrează la petreceri Anti-Valentine’s Day, susţinând burlăcia până-n pânzele albe!


Şi asta ar trebui să înţeleagă cuplurile care deduc, prin cine ştie ce metode, că dacă nu ai un partener de Valentine’s Day, te transformi brusc în copil emo, posesor de lamă. Mai există şi oameni sănătoşi la cap, care nu cred că se sfârşeşte lumea dacă nu au „o jumătate” pe 14 februarie!


Sursa foto: 1.bp.blogspot.com

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.