Astăzi îmi înrămez cele mai frumoase fotografii
December 14, 2012
Și eu unde donez?
December 14, 2012

Noi unde dormeam când eram mici?

Da, luna asta voi scrie doar despre copilărie! Şi pentru că am câteva prietene care numai despre bebe vorbesc în perioada asta, m-am apucat să mă uit şi eu alături de ele pe siteurile şi în magazinele de profil. V-am zis că m-a prins spiritul Crăciunului tare de tot, da?

Ei, uitându-mă eu aşa la dorinţele prietenelor mele în materie de pătuţuri şi ţarcuri, mi-am dat seama că acum pe piaţă creativitatea îşi face de cap. Vorba aia, „pe vremea mea”, noi aveam doar un pătuţ simplu şi nici nu se punea problema să ieşim din tipare. Important atunci era cât de ieftin sau de comod era patul, nu cum arăta. Eu una nici nu mai ţin minte ca ai mei să fi dat atât de multă importanţă la aspectul pătuţului.

Acum însă mă bucură şi mă amuză creativitatea designerilor în materie de pătuţuri şi ţarcuri pentru copii. Care mai de care mai colorate, care mai de care sub diferite forme şi mărimi, care mai de care mai creative. Şi mă amuză şi entuziasmul prietenelor, proaspete mămici, de a-şi ţine copiii într-un pat amuzant.

Acum mă întreb, inevitabil, cum vor arăta pătuţurile şi ţarcurile atunci când voi avea şi eu copii. Până unde va merge creativitatea în această direcţie?

Sursa foto: favim.com

Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie fericită, care își trăiește viața din plin, cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR, iar ca pasiuni bifez cu mare plăcere scrisul și cititul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.