Astăzi scriu..
February 14, 2013
Alooo? Evenimente în Iași? Cineva acolo?
February 14, 2013

Mingiuţă şi salata de vinete


Cei ce mă citesc sau mă au în lista lor de Facebook, sigur îmi cunosc pisica mai bine decât pe-ale lor (asta mi-a spus-o o prietenă de-ale mele). E oarecum de înţeles, având în vedere că dacă nu povestesc ceva depre ea, atunci sigur am postat încă o poză.


Ştiu că uneori poate fi enervantă treaba asta şi mi se reproşează din când în când că vorbesc prea mult despre puiul meu blănos care se ţine de tâmpenii, dar tot ce pot spune este: „oameni buni, asta e!”. Copii încă nu am, ca să vorbesc despre ei de dimineaţă până seară, aşa că Mingiuţa este unul dintre subiectele mele preferate. Cu atât mai mult cu cât nu trece o zi să nu râd în hohote.


Ultima şotie în dată, este meniul dintr-o seară: ceapă verde cu salată de vinete. O pisică normală ar trebui să fure brânză, carne, ouă, lapte sau mâncare specială pentru pisici (din conservă). Dar cum dacă mâţa mea ar fi fost normală n-ar mai fi avut nici un haz să vorbesc despre ea, presupun că n-ar fi trebuit să mă mir când mi-a furat din mână o coadă de ceapă verde.


Da, aţi citit bine, ceapă verde! După ce-a terminat-o de ros, a început seria miorlăielilor cu glas chinuit, iar eu, într-o încercare naivă de a o opri, i-am băgat sub nas nişte salată de vinete, să vadă că „nu-i bun pentru pisic!”. Dacă la ceapă mă puteam aştepta, când s-a apucat pisica mea de mâncat salată de vinete, m-a buşit râsul fără sunet. După ce s-a lămurit că e comestibilă, deşi nu foarte gustoasă, a revenit la o bucată de coadă de ceapă, pe care o pusese deoparte.


Ei, când vezi chestii din astea aproape în fiecare zi, cum să te abţii din povestit?


Sursa foto: arhiva personală

Share

2 Comments

  1. Catalina says:

    era fain daca aveai si filumlet cu ea 🙂 eu am avut o pisica innebunita dupa castraveti (cruzi si murati) :))

  2. Smaranda Biliuţi says:

    Trebuie sa ma obisnuiesc sa merg cu aparatul foto/video dupa mine mereu! Oricum, la cat de tare radeam, cred c-as fi miscat prea mult imaginea 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.