Zeta terapeuta
July 3, 2015
Tati mănâncă după ce eu adorm
July 13, 2015

Mi-e dor să citesc ca înainte

Îmi aduc aminte când făceam interviuri mai demult în căutare de asistent PR, iar una dintre fetele care au aplicat la job a scris că știa despre mine că, printre altele, mă ocup de rubrica de cărți pe Belva. Am râs și mi-am dat seama atunci că scriam, ce-i drept, mai mult recenzii de cărți, pentru că citeam foarte mult. Ah, și ce bine mai era!

Lucrurile s-au schimbat, evident, după ce am rămas însărcinată, când cărțile de beletristică au fost înlocuite într-o proporție destul de mare cu cele de parenting. Apoi, după ce am născut, când porția de lectură mi-a fost tăiată considerabil, pentru că trebuia să petrec, evident, mai mult timp cu Rebeca.

Acum am pe telefon o carte de beletristică și citesc pe bucățele când prind câteva momente de liniște doar pentru mine, oriunde aș fi, în oraș sau acasă. Și mi-e așa de dor să iau o carte, să o deschid și să nu o las din mână până ce nu o termin, preț de câteva ore! Să fiu doar eu cu mine, evadată cu totul în acea carte!

Cred că mamele pasionate de lectură știu ce zic, nu-i așa?

Foto: tvcgroup.com

Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie fericită, care își trăiește viața din plin, cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR, iar ca pasiuni bifez cu mare plăcere scrisul și cititul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.