În portofelul gol
July 31, 2012
Cea mai frumoasă aniversare la 23 de ani!
July 31, 2012

Mi-e dor de prietena mea, marea!


Nu-mi vine să cred că e aproape august și eu nu am ajuns la mare. La prietena mea cea bună care mă lasă să stau în brațele ei de dimineață până seară și mă alintă cu firicele fine de nisip și cu raze plăcute de soare. La prietena mea care îmi pune cea mai frumoasă muzică posibilă – sunetul valurilor – și mă lasă să adorm, răsfățată de soare.

Mi-e dor să simt nisipul fierbinte pe picioare, să mă murdăresc în amestecul de apă și nisip, să dorm o zi întreagă pe cearșaful alb, să simt mângâierea fierbinte a razelor de soare. Dar mai ales, mi-e dor să privesc marea, să o ascult și să împărtășesc cu ea toată magia de la apus și răsărit.

Mi-e dor să alerg prin apă, să mă bronzez și să uit că mai trebuie să mănânc. Mi-e dor să lenevesc o zi întreagă pe plajă. Mi-e dor de prietena mea, marea!

Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie fericită, care își trăiește viața din plin, cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR, iar ca pasiuni bifez cu mare plăcere scrisul și cititul.

0 Comments

  1. Nici eu nu am apucat să o văd prea mult anul acesta, dar poate prin septembrie pe la început mai trag o fugă pe la ea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.