Azi e despre RDJ
January 15, 2015
Femei fără bărbați
January 19, 2015

Mi-a intrat Neptun în casă

De când a început anul, sunt bombardată de tot felul de voci hotărâte care-mi spun că Neptun, stăpânul zodiei mele, a intrat în casa mea și că trebuie să fiu foarte atentă pe unde calc, să nu dau de vreo strachină. Ba apare câte una pe la televiziune care-mi sugerează să las mofturile la o parte și să fiu mai diplomată, că anul acesta e un an-tampon; ba vine alta, de la concurență, și mă trage de urechi să nu-l ignor pe Făt Frumos care stă și mă așteaptă după ușă, că 2015 e un an-prag în viața mea.

Păi, da’ cum să vă spun, dragele mele?! Hotărâți-vă și voi… ori e tampon, ori e prag? Ori îmi iau absorbante cu mai multe perechi de aripioare, ori îmi schimb ușile de prin casă? Puneți-vă și voi de acord când scoateți un porumbel pe gură. Că nu știe prostimea ce să mai creadă!

A existat o perioadă când eram prietenă cu astrele. Citeam horoscopurile din reviste, prin adolescență, și credeam cu tărie în cele patru rânduri pline de roz și sclipici. Credeam când îmi spunea că o să primesc o bomboană de la Costel, dovadă clară de dragoste eternă; credeam când îmi spunea că o să alunec pe gheață și o să cad. Credeam în așa hal încât, dacă nu alunecam toată ziua, dădeam cu stângu-n dreptu’ și tot aterizam cu fundu-n zăpadă. Să nu cumva să supărăm astrele! Astrele au întotdeauna dreptate…

Asta până când într-o zi, veselă nevoie mare, mă duceam în spatele liceului, să mă întâlnesc cu al meu iubit, la o țigară. Eram atât de fericită de ceea ce-mi spusese cititoarea-n astre și anume că dragostea noastră va crește într-o zi cât alta-n o sută, încât era să-mi înghit limba când l-am văzut pe el explorându-i cavitatea bucală unei tipe de-a XI-a. M-am uitat spre cer și am zis „Neptuneee, așa ne-a fost înțelegerea?”.

De atunci n-am mai crezut!

Nici în Urania, nici în Mariana, nici în Lenuța, nici în toate câte or mai fi, împrăștiate pe la toate emisiunile TV, fiecare cu discursul ei, fiecare cu promisiunile ei. Apăi, dacă era să mă iau după toate mândrele acestea, anul trecut, acum trebuia să fi fost operată de vreo 3 ori, căsătorită minim de 2 și să mă șterg, zilnic, la poponeț, cu bancnote de 100.

Aș vrea, măcar o dată în viață, să ne revoltăm toți Peștii, toți Vărsătorii, toți Taurii etc. și să le luăm de urechi pe stimatele cititoare-n astre: ”Am evitat călătoriile, fată. Am făcut investiții pe termen lung și am evitat și speculațiile. Dar erotismul n-a ajuns deloc la cote maxime în luna iulie! Ba chiar fu sub nivelul mării!”.

Iar acum spuneți voi, belvișori și belvuțe, cum vă înțelegeți cu Măria Sa, horoscopul?

Sursa foto: pinterest.com

Share

4 Comments

 1. Flamme Imwind says:

  Uneori il citesc pt amuzament (si cand vad “azi veti primi o suma mare de bani de la cineva cu care n-ati mai vorbit de ani de zile” – ziua mea devine mai frumoasa.pana seara cand imi dau seama ca nu mi-a dat nimeni bani :)) (dar sper in continuare fiindca e horoscop saptamanal :)))

 2. Axlandra says:

  Da, da… știu cum e asta cu banii. După cum spuneam, dacă era să mă iau după ele, acum trebuia să am bancnote de 100 în loc de hârtie igienică…

 3. Raluca says:

  sincer, in ultima perioada nu mai ascult nimic de la astroloagele noastre. insa, multa lume spune ca cea de la astrology zone chiar le zice bine. va invit sa faceti o comparatie 🙂

 4. sex shop says:

  desi nu prea cred in zodiac, vad ca mi se cam sincronizeaza cu viata…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.