SOS – Celulită la plajă?
July 29, 2011
Ce mai traducem azi?
July 29, 2011

M-aş reîntoarce la infinit…

Am fost întrebată recent care este momentul din viaţa mea sau locul în care aş vrea să mă întorc atunci când sunt tristă, pentru a mă binedispune.

M-am gândit pentru o secundă la o plajă întinsă, la valurile mării gâdilându-mi tălpile şi la un răsărit admirat, întinsă în nisipul fin. Mă bucura ideea dar nu mă completa!

Apoi mi-a apărut în minte un hamac, o cabana în vârf de munte şi un aer proaspăt mi-a inundat nările. Peisajul ideal mi se derula în faţa ochilor, dar nu mă completa !

O ceaşcă imensă de cafea într-un pat rotund şi catifelat, o pătură întinsă pe o pajişte însorită, răsete în parcul de distracţii…nimic nu-mi atrăgea atenţia îndeajuns. Asta până când mi-am amintit « locul » în care aş putea sta ore înşir, fără să mişc, fără să respir, aproape fără să gândesc…

Am închis ochii şi am încercat să retrăiesc clipa:  sentimentul de siguranţă mi s-a imprimat deodată în minte şi părea că mă aflu cu adevărat « acolo ». În jurul meu domnea o calmitate nemaiîntâlnită, deşi stomacul meu părea să fie invadat de sute de mii de fluturaşi. O atingere suavă m-a făcut să tresar pentru o secundă şi a trimis fiori în tot corpul meu. Apoi am început să aud simfonia bătăilor inimii sale şi să simt mirosul pielii sale catifelate. Nimic rău nu mi se putea întâmpla cât timp eram la pieptul său ! Un « loc » cald, primitor, ce-mi oferă sprijin, dragoste, înţelegere şi alinare. Toată durerea, toată dezamăgirea şi toate supărările dispar atunci când sunt la el în braţe.

Da, acesta este momentul şi locul unde m-aş reîntoarce la infinit !

Voi aveţi un astfel de moment/loc?

 

Sursa foto:  moreimg.com

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.