Vreau ALTCEVA!
February 18, 2013
Poveste aproape științifică despre ceai – partea a doua
February 18, 2013

M-am săturat de oameni care se plâng


E plină lumea de oameni care se plâng. Dar sunt și anumite perioade, probabil acele perioade în care planetele se aliniază în acel mod de neînțeles pentru mine, când se adună toți la un loc și se plâng. Oriunde te duci, în orice oră din zi și din noapte, găsești cel puțin un om care să se plângă de ceva. Serios, eu nu mai pot să îi ascult. Deja sunt ca un burete care a adunat prea mult și nu mai am loc pentru alte lamentări.

 

Da, toată lumea are probleme. Unii mai mari, altele mai mici, dar toți trecem prin asta. Și totuși, nu facem din asta o dramă publică și nu ne expunem problemele la toți cunoscuții sau necunoscuții. Pentru asta există psihologi, soți înțelegători, părinți sau cei mai buni prieteni. Dar să aflăm toate problemele de la majoritatea oamenilor din jurul nostru e de-a dreptul epuizant. Parcă ne taie avântul și ne ține în loc.

 

Așa că vă rog eu: puțină automotivare, puțină diplomație și mai mult zâmbet. Și să nu credeți niciodată că problemele voastre sunt cele mai mari și mai grave! Nu știți niciodată ce ascunde omul de lângă voi! Însă poate lui nu-i place să îi împovăreze și pe ceilalți și merge mai departe, pentru că viața e până la urmă o luptă, nu?

 

Sursa foto: psdreambig.com

 

Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie fericită, care își trăiește viața din plin, cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR, iar ca pasiuni bifez cu mare plăcere scrisul și cititul.

3 Comments

  1. Ștefan says:

    Cred că toți ne-am săturat de oamenii care se plâng.
    E normal să mai ai scăpări, nu poți fi pozitiv și cu moralul tot timpul( așa ca mine :D). Dar nici să te plângi de orice situație în care te afli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.