Azi fac dezordine
November 21, 2012
Cea mai frumoasă carte din lume. Povestea nr. 2
November 21, 2012

Legea naturală a atracţiei femeii în societate


Zilele trecute am primit un telefon de la Diana Dunea, o doamnă care mi-a povestit cu foarte mult entuziasm despre un eveniment pe care îl organizează pe 29 noiembrie la Iaşi. M-a cucerit de la expresia „Este un eveniment doar pentru persoanele drăguţe”, spusă cu zâmbetul pe buze.

Nu mi-a dat chiar foarte multe detalii, dar a reuşit să îmi atragă atenţia şi să mă facă curioasă despre ce se va întâmpla pe 29 noiembrie, de la ora 19:00, în Sala Mihai Eminescu de la Hotel Astoria din Iaşi.

Pe scurt, se va lansa site-ul www.stefitex.ro, va avea loc o paradă a modei inedită şi se va socializa. Aşa, ca între femei de calitate care apreciază lucrurile bune. Este un eveniment pentru femeile puternice, femei care nu îşi lasă partenerul să le aleagă hainele şi care îşi exprimă foarte bine personalitatea prin stilul propriu. Pentru că stilul este până la urmă o modalitate de a spune cine eşti fără a trebui să vorbeşti, nu?

Dacă am stârnit curiozitatea femeilor, dar şi a bărbaţilor care apreciază stilul, vă aştept şi pe voi la eveniment! Pentru a participa, trebuie să trimiteţi un email la [email protected] în care să menţionaţi că vreţi să veniţi şi de unde aţi aflat de eveniment.

Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie fericită, care își trăiește viața din plin, cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR, iar ca pasiuni bifez cu mare plăcere scrisul și cititul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.