De profesie Jigodie
March 21, 2014
14 ediții RIUF, 2 ediții ca voluntar
March 24, 2014

Azi merg „La Bibliotheque”

Am descoperit foarte recent un salon pe net, care m-a făcut să rămân pe site-ul lor cel puțin 15 minute, fiindcă nu-mi venea să cred că există așa ceva.

Ca să înțelegi despre ce vorbesc, o să-ți amintesc niște detalii importante pe care sunt convinsă că le-ai observat când întri în orice salon de înfrumusețare: există femei care merg în mod regulat, însă nu sunt disperate și nici dependente de salon, ci mai degrabă dependente de a fi îngrijite (iar ăsta e un aspect pe care pot doar să îl susțin), femei care merg rar, doar pentru a se recompensa, și femei care parcă s-au născut acolo.

Am întâlnit mai demult o astfel de doamnă. Era la curent cu tot ce se întâmplase în salonul respectiv cu două zile în urmă, săptămâna trecută și chiar și ce a zis sau a făcut curierul când a intrat pe ușă și i-a dăruit niște flori coafezei care tocmai s-a vopsit mov cu dungi negre și care îl înșeală pe bărbată-su…inclusiv discuții despre ținutele în trend și nelipsitele genți Louis Vuitton. Înțelegeți acum la ce mă refer, nu?

Eu n-am nevoie de mare lucru la salon, fiindcă în 95% din cazuri mă descurc singură și nu mi-e rușine să afirm că sunt mai mulțumită de rezultatele ieșite din mâinile mele decât din ale altor femei care susțineau că au experiență. Să mă vopsesc la salon am nevoie, fiindcă n-am ochi la spate și nu-mi place să-mi pictez pereții din baie din cauza îndemânării de care dau dovadă la acest sport.

Cert este că mereu când îmi vizitam coafeza uram să asist la scenele mai sus descrise, așa că mereu îmi luam ceva de citit sau de învățat în timp ce așteptam să ”se așeze” vopseaua în păr.

Acum câteva zile am avut nevoie de un tratament la cosmetică de care am auzit că este fain și m-am interesat despre el pe net, iar eu nu îl puteam face acasă. La un moment dat, mi s-au înșiruit și niște saloane unde puteam beneficia de serviciul respectiv și mi-a sărit în ochi un nume: ”La Bibliotheque”. Ce căuta o bibliotecă printre numele saloanelor?!

Mare mi-a fost surprinderea să văd că de fapt în spatele acestui nume se află un salon de înfrumusețare care are și bibliotecă, precum și sală de lectură. Wow! Nu m-aș fi așteptat la asta. Bravo cui s-a gândit să facă așa ceva! Este ceva cu adevărat original și sunt convinsă că persoanele care le calcă pragul au o pasiune comună cu a mea: cititul!

Despre servicii și felul cum s-a purtat personalul ce pot să vă spun? Nota 10. Știți vorba aia care apărea într-o reclamă mai veche: masaj, dom’le, nu frecție!

Sursa foto: Labibliotheque.ro

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.