Ce-ar fi fost dacă…?
April 29, 2014
Fericire la locul de muncă?!
May 5, 2014

Întâlnire cu șosete

Când cineva îți spune „am o întâlnire în seara asta”, automat te trimite cu gândul la o cafenea, o masă intimă și două persoane cu un grad ceva mai mare de stânjeneală și emoții; mai ales dacă e prima întâlnire. Pentru că pare a fi ceva standard: găsești o persoană pe care o consideri atrăgătoare (din ce punct de vedere, te privește doar pe tine) și o inviți la o cafea sau la un suc, în speranța că veți găsi câteva puncte în comun și câteva diferențe esențiale care să vă facă călcâiele să se aprindă.

Dar oare cum ar fi dacă prima întâlnire s-ar desprinde din acest scenariu, aparent învechit, și ar lua o altă formă? V-a fugit gândul la o invitație la film, nu-i așa? Inițial și mie, până să întâlnesc o listă pe care a făcut-o cineva mai bolnav inventiv ca mine.

Pe lângă câteva idei bune și bunicele (o vizită la grădina zoologică, o ieșire la karaoke, un picnic, un răsărit de soare), erau și niște alternative pe care eu le-am privit cu o sprânceană ridicată și un zâmbet în colțul gurii.

1. Împăturiți șosete împreună

Chiar dacă autorul nu s-ar fi gândit la o primă întâlnire, ci la o a doua, a treia… cum ar suna să-i spui unui român: „iubiii, știi, mă gândeam ca weekendul acesta să facem ceva mai deosebit. Ce-ai zice să împăturim colecția mea de șosete roz cu Hello Kitty?” ? Oricât de diferit ar fi iubi al tău, sigur va crede că s-a defectat ceva pe la mansarda ta.

2. Adormiți la telefon, în timp ce vorbiți unul cu celălalt

Îi și văd: el stând cu telefonul lipit de ureche, cu un ochi închis și unul la meciul de la televizor; ea cu ochii mari, lipiți de tavan, gândindu-se ce să-l mai întrebe.

– Scumpul meu, dormi?

– Încă nu.

– Mă iubești?

– Dorm.

3. Duceți-vă la solar împreună

Asta poate ar merge pentru jumătate din populația noastră. Ai vedea cefuța lată intrând în primul prăjitor și siliconata țanțoșă intrând în al doilea. Dar pentru oamenii care preferă bronzul natural, realizat într-o zi cu soare, pe plajă la mare, nu e o variantă prea bună de întâlnire.

Mă gândesc că, poate, aceste 3 alternative de întâlniri romantice au fost propuse doar ca să iasă la număr, dar pe mine m-au cam amuzat. Ar mai fi mers și un epilat cu ceară, împreună (la salon sau acasă, în funcție de posibilități), o sesiune de cârpit boxeri și o vizită la bordelul orașului, tot împreună, bineînțeles.

Sursa foto: funnyfoxie.tumblr.com

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.