La Mulţi Ani Ionela!
December 31, 2010
Astăzi împart suveniruri
January 3, 2011

Girl!

Aşa e viaţa noastră, plină de lucruri bune şi lucruri rele. Şi aşa suntem noi, fetele: ne place să avem pe cineva cu care să vorbim, un umăr pe care să plângem.

Toţi am avut de-a face cu situaţii din care credeam că nu mai ieşim, probleme în urma cărora nu ne puteam ridica de jos sau despărţiri care au lăsat urme adânci. Şi mai mereu am căutat şi am avut lângă noi pe cineva care să ne aline, să ne scuture de praf şi să ne pună, din nou, pe picioarele noastre.

Fetele de la Destiny’s Child ne arată prin piesa lor, „Girl”, cât e de minunat să ai fetele lângă tine atunci când ai nevoie şi cât de important este să ştii când să fii acolo, pentru omul care are nevoie să fie ascultat.

Piesa din această săptămână ne vorbeşte despre prietenie, înţelegere şi este dedicată în special pentru acele persoane care zâmbesc frumos şi spun „sunt bine”, dar sufletul lor este făcut bucăţele.

Aşa că fetelor, Belva vă spune „We’re you’re girls, don’t you know that we love you?”.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZIszesDaK9U[/youtube]

Share
Carmen Păun
Carmen Păun
Sunt o femeie abia ieșită din adolescență și care încă învață care e treaba cu viața de adult. Deși uneori pot părea agitată sau nerăbdătoare, să știți că sunt foarte prietenoasă și îmi place să râd cu poftă, din tot sufletul, cu gura până la urechi. Sunt proaspătă soție și mamă de fetițe frumoase foc (încă mai am de învățat cum vine asta), fiică, soră și am o pisică obraznică pe care o ador.

1 Comment

  1. lorelaylilu says:

    Daca inima iti este ca un joc de puzzle,dar vine cineva si muta o piesa doar ,la locul potrivit,atunci incepe sa ia contur si viata incepe sa para mai roza,mai parfumata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.