ce-se-întâmplă-în-iubire-alain-de-botton
Ce se întâmplă în iubire – Alain de Botton
February 15, 2018
mama-cu-doi-copii
Cum e cu doi?
February 16, 2018

Cum să îți amintești în fiecare zi că ești frumoasă

portret de femeie frumoasa

Știi cum se spune că nimic nu e întâmplător? Ei, fix așa am pățit și eu cu istorioara de față! Hai să îți povestesc! Pe la începutul anului trecut eram în căutare de fotograf. Ei, normal că nu de nuntă, că doar nu oi trece iar prin asta! Și nu, nici de botez! Căutam un fotograf pentru mine, care să îmi facă mie niște fotografii… altfel! Căutam pe cineva cu care să fiu pe aceeași lungime de undă, care să simtă și să transmită emoția, cineva care să mă facă să mă simt relaxată în fața camerei. Pentru că da, orice ați crede altceva, încă am emoții în fața camerelor!

Eram încă în procesul de cercetare când am primit celebra cerere de prietenie pe Facebook de la o tipă fotograf Irina Mocanu. Inițial mi-am dat ochii peste cap ca o adevărată divă și m-am gândit că e „încă un fotograf din Iași”. Apoi i-am văzut fotografiile și mi-am zis că tipa asta e chiar bună în ceea ce face. Și cum stăteam eu așa în fața laptopului și mă uitam la fotografiile ei, gândindu-mă că ar trebui să o contactez pentru o ședință foto, îmi scrie ea. Se prezintă frumos, vorbim, îmi spune că mi-a urmărit activitatea, că i-a plăcut ideea cărții mele și că mă invită să vorbesc la evenimentul de lansare pentru noul ei studio foto din Iași. Și mi-a vorbit atât de frumos, cu atâta pasiune despre toată munca ei și despre tot ceea ce face, încât am simțit imediat conexiunea dintre noi două și am știut că voi lucra de acum numai cu ea.

După lansare, mi-am programat și eu ca omul care își protejează brandul personal o ședință foto. M-am dus frumos la Irina în studio, cu machiajul după mine și, bineînțeles, cu mai multe ținute în dotare. Când am ajuns, aveam emoții cu carul! Mi-am dat eu seama fix atunci că nu apucasem să îmi vopsesc părul, că unghiile îmi erau nu-știu-cum, că parcă eram un pic balonată… în fine, chestii de astea pe care le are în minte orice femeie normală. Pe scurt, nu mă simțeam chiar 100% frumoasă, așa cum erau femeile din fotografiile pe care le făcuse înainte Irina și care atârnau acum pe pereții studioului.

Dar are Irina ceva al ei care te face să te deconectezi de toate, să te relaxezi complet și să simți că tu ești cea mai frumoasă! Mi-a dat sfaturi, m-a liniștit, mi-a vorbit, mi-a zâmbit și a avut toată răbdarea din lume. În plus, în studio atmosfera era caldă, intimă și relaxantă, ceea ce a făcut să mă relaxez total. La un moment dat am început să mă simt atât de bine și atât de degajată, încât chiar începuse să-mi placă și îmi intrasem în ritm. Eram eu în lumina reflectoarelor, pe covorul roșu și mă simțeam al naibii de frumoasă! Chiar nu m-am mai distrat așa de foarte multă vreme! Și mi-am dat seama atunci că ceea ce credeam eu inițial că va fi o ședință foto „scorțoasă” pentru fotografiile mele business s-a transformat în ceea ce-mi doream cu adevărat: fotografii umane, cu emoție, cu zâmbet, cu dragoste.

Când am primit fotografiile de la Irina nu-mi puteam stăpâni entuziasmul, bucuria și mirarea că eu sunt de fapt în ele! Adică pe lângă starea aia de super-bine pe care o ai când faci ședința foto, rezultatul final te dă pe spate și știi că ai făcut cea mai bună alegere când te-ai dus la ea în studio. Mă uitam la fotografiile cu mine și radiam pur și simplu pentru că mă vedeam strălucind, char dacă pe moment eram în pijama, obosită și nearanjată! Fotografiile acelea îmi aminteau că sunt frumoasă!

Mi-am dat seama atunci că toate suntem frumoase și că ar trebui să ne aducem mai des aminte acest lucru! Ar trebui să ne păstrăm imaginea asta tot timpul în minte și în suflet, chiar și atunci când suntem în pijama, nemachiate, obosite, cu mâncarea copiilor în păr sau acoperite cu teancuri de hârtii, de treburi și de griji. Merităm să ne amintim în fiecare zi de cea mai bună versiune a noastră! Merităm să ne acordăm acest răsfăț din când în când! Merităm să știm că suntem frumoase cu adevărat! Și e atât de simplu! Trebuie doar să îndrăznești să îți oferi ceva doar pentru tine! Nu e egoist! Din contră! E doar momentul tău care îți umple sufletul cu încredere, cu libertate, cu frumusețe și care îți încarcă bateriile cu energie pozitivă! Frumusețea vine din noi. Trebuie doar să o ajutăm să iasă la suprafață!

Dacă vrei să simți și tu pe pielea ta cât de frumoasă ești în studioul ei, să știi că Irina are o campanie foarte faină care se numește Portret de femeie frumoasă. De pe 22 februarie până pe 8 martie, Irina te așteaptă cu două decoruri speciale și două pachete din care poți alege ce ți se potrivește! În plus, poți alege dacă vii singură, cu copilul sau cu acele elemente care te definesc. Evident, dacă nu poți ajunge în această perioadă, poți alege oricând să faci o ședință foto la ea, pentru că Irina are o sumedenie de decoruri și o mulțime de idei. Numai vezi că e foarte cerută, așa că fă bine și programează-te din timp!

Pe Irina Mocanu o găsești pe pagina de Facebook Fotograf Irina Mocanu Studio, sau la datele ei de contact: 0744-602-806 și [email protected]. Să îți mai spun că Irina face și fotografii de budoir? Nu-ți mai spun, pentru că te las pe tine să descoperi tot ce face frumos femeia asta atât de dragă mie! Hai, recunoaște că meriți și tu ceva doar pentru tine!

Și dacă am început articolul cu o vorbă care se potrivește aici, zic să închei la fel, cu vorba pe care o zic eu tot timpul și uite că se împlinește din nou: Lucrurile nu sunt întotdeauna așa cum te aștepți să fie. Uneori, ele sunt mult mai bune! Și fix așa e la Irina Mocanu în studio!

Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie fericită, care își trăiește viața din plin, cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR, iar ca pasiuni bifez cu mare plăcere scrisul și cititul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.