Astăzi vorbesc în engleză
February 11, 2014
Blonda cu părul roşu aprins
February 11, 2014

Există viață după căsătorie?!

Doamne, câte mi s-au mai spus înainte de căsătorie despre etapa care va urma. Ce-i drept, cu ceva timp înainte și eu eram una dintre adeptele relațiilor fără acte, o ”amazoană” care se bătea în piept și care credea cu tărie că o căsătorie ne va afecta negativ relația. Ca orice femeie de acest gen, am avut dubiile mele până aproape de căsătorie. Dar se pare că totul se schimbă odată cu vremea și cu experiențele prin care trecem.

Și nu știu cum e la voi, dar la mine viața după căsătorie e mult mai faină! De mii de ori mai faină! Pe bune! Și e al naibii de greu să explic cuiva cum stă treaba asta și de ce e mai fain acum. Și toate simbolurile și lucrurile pe care le avem împreună ne fac să ne simțim un întreg și să tragem mai tare unul pentru celălalt, pentru noi. Și da, continuăm să facem lucruri pe care le făceam și înainte de căsătorie. Nu-ți imagina că ne-am închis în casă, eu ”la cratiță” și el ”la TV”!

Dar, chestia asta depinde de la cuplu la cuplu. Depinde de firea oamenilor. De ce își doresc să obțină sau să creeze în această căsătorie. De ce sunt dispuși să ofere și să primească. De ”regulamentul intern” al fiecărui cuplu.

Așa că, până la urmă, depinde doar de fiecare dintre noi cum hotărâm să vedem lucrurile după acest pas chiar dinainte de a-l face și, mai mult decât atât, ce facem efectiv ca treaba să meargă așa cum ne-o dorim.

Deci, răspunde tu la întrebarea asta: „Există viață după căsătorie?”.

Sursa foto: greece.greekreporter.com

Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie fericită, care își trăiește viața din plin, cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR, iar ca pasiuni bifez cu mare plăcere scrisul și cititul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.