De ce e mai bine să fii “bruneţică”…
August 1, 2012
Tocăniţă de vară
August 2, 2012

Ești frumoasă!


Sâmbătă am ieșit de la Slim House Spa extrem de răsfățată și cu un zâmbet larg pe buze, aflându-mă într-o stare extrem de Zen. Mă simțeam ușoară ca un fulg zburând de fericire, de parcă picioarele nu ar fi putut atinge asfaltul fierbinte nici dacă ar fi vrut. Era o vreme perfectă pentru o plimbare pe jos, chiar dacă soarele își trimitea razele arzătoare într-un mod prea agresiv pentru o dimineață de sâmbătă. Eram răsfățată și nu îmi mai păsa de nimic. Eram răsfățată și asta se vedea pe fața mea.

Mergând pe stradă, am întâlnit în drumul meu o bătrânică micuță de statură, care mă privea de la distanță. Ajungând în dreptul meu, s-a oprit, m-a privit îndelung și mi-a spus: ”Ce frumoasă sunteți!”. Am zâmbit ușor rușinată, dar am apreciat foarte mult acel compliment venit din partea unei femei pe care nu o cunoșteam. I-am răspuns cu un zâmbet de școlăriță inocentă: ”Mulțumesc!”. Iar acest răspuns și zâmbetul meu ștrengar au făcut-o să schițeze un gest foarte frumos: a dat din cap mulțumită că a făcut ziua mai frumoasă cuiva și a zâmbit, apoi a plecat mai departe, probabil încercând să aducă zâmbetul pe buze și altor femei.

Sentimentul pe care l-am avut la auzul acelor cuvinte venite din partea bătrânei necunoscute – de neprețuit! E minunat să primești un compliment atât de frumos de la oameni pe care nu îi știi, exact când te aștepți mai puțin. Se pare că această întâmplare a confirmat articolul meu legat de cel mai important accesoriu al unei femei.

Sursa foto: Pinterest

Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie fericită, care își trăiește viața din plin, cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR, iar ca pasiuni bifez cu mare plăcere scrisul și cititul.

276 Comments

  1. Stefana says:

    da:) cred cu tarie ca zambetul e foarte important, cu toate ca eu nu-s cea mai zambareata. insa daca am tinut minte ceva despre tine (desi sunt mai multe chestii, bineinteles :D), acel lucru este ca zambesti superb, tot timpul si e molipsitor! ma motiveaza sa zambesc mai des ori de cate ori imi amintesc 🙂

  2. Andreea Marc says:

    Mersi, Ştefana! Mă bucur că îţi transmit această stare de bine şi multe zâmbete! 🙂

  3. Andra says:

    Fain articolul 😀 Si fain complimentul 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.