traduce
Cum se traduce „Femei perfect de imperfecte”?
April 6, 2017
clienți
Dragi clienți, iertați-mă! Mintea mea e acum într-un singur loc!
April 7, 2017

Cum am vărsat carul cu emoții fix în ziua în care am lansat cartea

emoții

Toată lumea vrea să știe dacă și câte emoții am avut în ziua în care am lansat Cartea Belvelor. Vreți să știți și voi? Păi, cum să vă explic eu vouă cam câte emoții am avut în ziua aia și cum îmi bătea inima, de mă lua cu leșin… Pe scurt: Nu am avut niciodată așa emoții! Nici când m-am căsătorit, nici când am născut, nici când am emis prima dată la radio, nici măcar când am vorbit în Piața Victoriei în fața a 50.000 de oameni.

Acum era altceva! Îmi pusesem pe hârtie trăirile și gândurile personale și le dădusem drumul în lume! Acum, lumea avea să le afle! Eram la un târg internațional de carte, cu personalități care scriu cărți de ani de zile. Eu eram la prima! Acum, era momentul meu de debut! Eram departe de casă, cu geamantanul după mine, fără prieteni și familie aproape și tare bine mi-ar fi prins o îmbrățișare „de acasă”.

Am avut emoții cu mult dinainte de ziua lansării. Cel puțin în săptămâna cu lansarea eram deja în priză. Era printre puținele dăți în care mă gândeam cu ce să mă îmbrac și asta mi-a ocupat o bună parte din acel timp: Cum mă prezint în fața oamenilor prima dată? După ce m-am expus în carte cu gânduri și sentimente, acum, culmea, mă întrebam ce haine pun pe mine! Atât de emoționată eram!

Țin minte că m-am uitat pe Internet și am căutat tot felul de ținute și de combinații, de parcă eram la o emisiune de aia de lifestyle. Am ajuns pe o pagină cu bluze foarte faine, unde modelele erau femei diferite și frumoase tocmai pentru că purtau ceva ce le scotea în evidență frumusețea. Atunci am înțeles că trebuie să aleg ceva care să mi se potrivească mie, în care să mă simt bine și totuși specială, așa cum era și ziua lansării: specială și autentică.

Mi-am luat o fustă roșie, pe care mi-o doream de foarte multă vreme! Am zis că fusta roșie, cu unghiile roșii și cu rujul la fel de roșu mă vor ajuta să am mai multă încredere în mine la lansare. M-am simțit extraordinar, ce-i drept! Dar parcă mă puteam lipsi de grija pentru purtatul cu atenție al ciorapilor, de pantofii noi cu toc care m-au bătut un pic sau de modul în care stăteam pe scenă îmbrăcată în fustă. Și așa parcă ar fi mers atunci o pereche de pantaloni din ăștia de care îmi plac mie, ca să nu mai stau așa de țeapănă când vorbeam la microfon pe scenă…

Înainte să urc pe scenă, nu știu cum am reușit, dar mi-am agățat bluza. Așa că Nancy a folosit o brichetă ca să nu mă lase cu ațe atârnând după mine. Când am văzut flacăra aia aproape de bluza mea, deja îmi imaginam cum o să urc pe scenă cu o gaură la vedere sau cum îmi desfac bagajul în mijlocul târgului să îmi iau cu totul alte haine. Apoi mi-am amintit că numele cărții e „Femei perfect de imperfecte” și că vorbeam în ea tocmai despre acceptarea imperfecțiunilor noastre! Și m-am mai relaxat. Dar nu de tot!

Eram în transă când am urcat pe scenă și cât a durat lansarea efectivă, așa că nici nu știu cum a fost. Știu doar că a fost una dintre cele mai emoționante zile din viața mea și că am scos o carte minunată, alături de alte șapte femei și mai minunate. Sper să vă placă și să vă inspire cartea noastră, indiferent de cum suntem noi îmbrăcate sau de câte emoții om avea!

Foto: Pinterest

Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie fericită, care își trăiește viața din plin, cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR, iar ca pasiuni bifez cu mare plăcere scrisul și cititul.

30 Comments

  1. Sper, subliniez SPER, că NU te-ai gândit că voi arde bluza :))
    Până la următoarea lansare , strâng referințe despre metoda brichetă vs. fir 🙂
    Lăsând detaiile la o parte, nu s-au văzut deloc (emoțiile). Și aici, vorba unui alt titlu fain de la Libris : experiența face diferența.
    Sau cum spunea o altă autoare, important este să te/să ne simțim bine . Și ne-am simțit super !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.