Stop „helping” me!
April 26, 2013
Astăzi fac mizerie!
April 26, 2013

Dragoste de viață – prima parte

Există în lume mai multe tipuri de dragoste, pe care le întâlnești de-a lungul vieții și care îți umplu sufletul de bucurie și necaz. Voi scrie despre primele cinci tipuri acum, într-o ordine total aleator aleasă.

Dragostea părintească – părinții te iubesc necondiționat, te ceartă, te apostrofează, te urechesc din dorința ca tu să faci lucrurile mai bine, să ajungi mai sus, să îți fie viața mai ușoară decât a fost a lor.

Dragostea de frate/soră – vrei, nu vrei, te enervează, nu te enervează, frații îți sunt frați și îi iubești ca atare. Dragostea frățească nu se discută, nu se erodează, nu se comentează, nu se neglijează.

Dragostea de prieteni – îi iubești fiindcă te poți baza pe ei, că ți-au fost alături atunci când ți-a fost bine și te-au ajutat când ți-a fost rău. Chiar dacă nu stai zilnic cu ei, ochii care nu se văd, nu se uită.

Prima dragoste – nu poți neglija acest tip de dragoste. E unic, nu se repetă și nici nu se uită. Prima dragoste poate fi dragostea de la grădiniță, de la școală, de la liceu sau de la facultate.

 Dragostea de profesor – cu siguranță ai auzit de acest tip de dragoste, dacă nu l-ai trăit chiar tu. Apare pe neașteptate, și, odată cu crush-ul pe profesor, te alegi și cu crush-ul pe materia pe care o predă.

Vă voi spune doar atât despre următoarele tipuri de dragoste: există și o dragoste de câine.

sursa foto: instagram.com

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.