Prima rezoluţie pe 2013
January 9, 2013
Astăzi mă răsfăț cu Nook
January 10, 2013

De Sărbători am dat ”Sign Out”


Înainte să înceapă concediul de Sărbători, ultimele zile au fost pur și simplu insuportabile. Nu mai aveam răbdare, nu mai aveam chef de nimic și voiam efectiv să iau o pauză binemeritată. Bineînțeles că în primele două zile de concediu îmi era dor de munca de la birou, însă mi-a trecut repede când l-am văzut pe tata și când am stat din nou toți cu familia extinsă.

Aveam acel zâmbet larg pe buze, acel zâmbet de relaxare, așa că am pus deoparte laptopul și am ținut telefoanele pe Silent departe de mine. Îmi mai aduceam aminte de ele doar din când în când și observam atunci că se descărcaseră. Și nu, nu aveam nici cea mai mică fărâmă de dorință să le încarc.

Cum a fost? Re-la-xant! Încărcare de baterii la maxim, timp de calitate petrecut în familie și amintiri frumoase cu oameni minunați. Ca să nu mai zic că aceste săptămâni fără Facebook, e-mail și telefoane au fost raiul pe pământ.

Nu știu cum a fost la voi, dar vă recomand să faceți asta cât mai des. De abia ăsta a fost concediu pe 2012 pentru mine!

Sursa foto: miltormentasyunabrisa.blogspot.ro

Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie fericită, care își trăiește viața din plin, cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR, iar ca pasiuni bifez cu mare plăcere scrisul și cititul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.