Revoluţia mîncării sau cum am petrecut noi cu Sucuri Naive
May 24, 2012
Locuiesc în Valea Plângerii
May 25, 2012

Dar … tu ce faci?


Când nu se face, lumea se plânge că nu se face. Când se face, oamenii se plâng că e prea multă agitaţie, că nu mai au loc de mers pe jos, că se murdăresc pe picioare, că e gălăgie etc. Mai mult, că ei ar fi făcut altfel şi că varianta aleasă clar nu este bună şi că sigur s-au făcut „mânării” din banii contribuabililor etc. O aud în fiecare zi pe Internet, pe stradă, în magazine, în taxi. Toată lumea se plânge ba că se face ba că nu se face.

Ok, să spunem că tot ceea ce fac ceilalţi este rău. Dar … tu ce faci? Ce faci TU pentru oraşul tău, pentru comunitatea ta, pentru biroul tău? Ce faci TU ca să poţi spune după aceea „Uite aşa e bine, cum am pus eu mânuţa şi am făcut!”.

Hai, pune şi tu mâna, fă ceva bun şi de abia apoi plânge-te că alţii nu fac bine ceea ce fac!

Sursa foto: Grow with Stacy

Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie fericită, care își trăiește viața din plin, cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR, iar ca pasiuni bifez cu mare plăcere scrisul și cititul.

0 Comments

 1. roberts says:

  comentam si pentru ca suntem carcotasi din fire dar si pentru ca suntem total nemultumiti de alesii nostri, de functionarii publici, de spitale, de atitudinea doctorilor si a asistentelor care in final sunt platiti din banii contribuabililor. in mod sigur nu rezolvam nimic cu vaicarelile noastre si nici macar cu proteste (au fost si ce mare lucru s-a rezolvat? doar bugetarii au rezolvat ceva dar au si sindicat puternic) iar vaiele sunt singura forma in care ripostam. ce am putea face? eu imi cresc copii ca macar sa nu ajunga someri, angajati la tot felul de patronei neseriosi, ii indemn sa invete serios, constient, ca sa aiba o meserie si sa fie cei mai buni:)

 2. Raluca Luca says:

  😀 Aşa privesc şi eu problema şi am îndrăznit să îi spun asta unui taximetrist. Mi-a spus că sigur sunt rudă cu primarul :)).

  Citind acest articol mă bucur să aflu că nu sunt singura “rudă” a primarului.

 3. Andreea Marc says:

  Da da :)) Suntem “rude” cu primarul, cu siguranţă!

 4. Dar — tu ce faci- – Belva-ro – Rasfatata 365 de zile pe an…

  Ceva site de gagici de care probabil n-ati auzit. Fara veleitati….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.