Regina Toamnă
September 12, 2018
recenzie-carte-girlboss-sophia-amoruso
Pentru tine #girlboss
October 1, 2018

Vrei să primești cartea „Dansul relațiilor”?

dansul relatiilor

Am citit la începutul anului Ghidul căsniciei, de Harriet Lerner. Mi-a plăcut atât de mult, încât am împărtășit cartea cu voi printr-o recenzie, chiar de atunci. Acum, Harriet Lerner a scos o nouă carte extrem de atractivă, tot despre relații, iar eu fac ceva mai mult decât să o împărtășesc cu voi: v-o ofer cadou! De fapt, vă ofer 2 exemplare din cartea „Dansul relațiilor”, prin ajutorul prietenilor mei de la Editura Herald!

Cu siguranță fiecare om are dificultățile lui atunci când vine vorba de relații, mai ales atunci când e vorba de relația de cuplu. Fie că ești la început de relație, fie că ai ceva experiență, fie că sunteți de o veșnicie împreună, conflictele sunt inevitabile. Motivele de ceartă sunt dintre cele mai diverse și diferă de la cuplu la cuplu, de la perioadă la perioadă, de la om la om.

Dar problema nu stă în cum apare conflictul, ci mai degrabă în cum îl gestionăm. Cum procedăm fiecare dintre noi să ne rezolvăm problemele de cuplu, fără să aruncăm cu reproșuri și jigniri, fără să ne enervăm și să creăm frustrări, fără să nu discutăm deschis și sincer despre tot ceea ce ne deranjează.

Răspunsul îl găsiți, bineînțeles, în cartea Dansul relațiilor! Dar, ca să o primiți, trebuie să-mi răspundeți la o întrebare scurtă: Ce tip de dans ați spune că e în relația voastră de cuplu și de ce? Mă interesează, evident, focusul pe modul în care „dansați” atunci când apare un conflict și ce faceți voi în acele momente. E un tango cu „aaargh” sau un vals calm? E un breakdance sau un cha-cha-cha?

Fiți cât mai sincere și mai creative, răspundeți la întrebare printr-un comentariu aici, iar pe 1 octombrie eu anunț cele două câștigătoare!

Hai, dăm drumul la comentarii în pași de dans!

Foto header: fotolia.com

Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie fericită, care își trăiește viața din plin, cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR, iar ca pasiuni bifez cu mare plăcere scrisul și cititul.

406 Comments

 1. Nicoleta says:

  La noi cearta e pe stil latino, gesticulam si vorbim cu repeziciune si cand terminam, ne dezumflam parca e momentul de final al dansului, ca la gimnastica, atunci cand gimnasta ramane intr-o pozitie fixa in fata juriului, apoi o dam in blues si dansam linistiti unul in bratele celuilalt…

 2. Andreuta says:

  Eu cred ca e putin din fiecare pentru ca suntem destul de impulsivi amandoi. La inceput a fost clar un breakdance continuu venit din lipsa de cunoastere individuala. Acum inainte de a ne sparge capetele unuia celuilalt incercam sa ne dam seama din ce nevoie neimplinita apare conflictul. De cand in dansul asta au aparut si cei doi copii totul se desfasoara mult mai lent si mai controlat pentru ca avem in primul rand alte valori. Sa zicem ca ne indreptam spre un tango care e intr-un continuu proces de perfectionare.

 3. Nagy Al says:

  Nu stiu daca exista vreo denumire pentru dansul nostru. La inceput ne aprindem tare apoi stam si ne gandim, merita o cearta acel subiect? Merita sa stam suparati? Incercam sa gasim cauzele problemei si sa rezolvam prin communicare si prin implicare.

 4. petre mihaela says:

  Cred ca este un dans in echipa, intre cei mai buni prieteni, care au crescut impreuna, au trecut prin multe dificultati impreuna si s-au maturizat impreuna. A inceput ca un dans agitat, uneori obositor, dar, pe masura ce noi, partenerii, am invatat sa colaboram, sa ne motivam pozitiv, a devenit un dans frumos, dar care, in mod continuu, poate fi imbunatatit, infrumusetat, tinut departe de a deveni monoton.

 5. Mulțumim mult că ați participat la concurs! Câștigătoarele sunt Andreuța și Petre Mihaela. Felicitări! Urmează să primiți un email cu detaliile necesare 🙂

  Spor la dans în doi tuturor!

 6. petre mihaela says:

  Mi-ati dat o veste foarte buna! Multumesc mult!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.