Vine seara de Crăciun și pentru copiii cu autism din Iași
December 8, 2011
Reduceri la cumpărăturile online!
December 8, 2011

Dacă e cadou, să fie personalizat

Acum că luna cadourilor deja şi-a intrat în drepturi, suntem cu toţii agitaţi în jurul lucrurilor pe care le-am putea oferi. Pentru unii oameni acest fapt nu contituie aşa o problemă, întrucât acelaşi cadou este pus în fiecare an sub brad (cărţi, bijuterii sau haine).

Însă mie nu îmi place monotonia. Nu fac niciodată un cadou doar pentru a nu strica tradiţia sau doar pentru a şti sigur că voi primi şi eu ceva. În plus, detest să tot aud că un cadou va crea întotdeauna mulţumire, doar pentru că este primit de la cineva drag. Indiferent de persoană, un mic efort trebuie să depunem atunci când alegem darul.

Îmi plac la nebunie cadourile personalizate. Sunt unice, intime şi de fiecare dată ştii că vor crea bucurie celor dragi. Întotdeauna, alături de cadou, contează faptul că te-ai străduit să faci un cadou special, destinat doar unei singure persoane. E nemaipomenit să ştii că cel care ţi-l dăruieşte te cunoaşte bine, vrea să te surprindă şi nu alege un lucru care i s-ar potrivi oricărei femei.

Lucrurile gravate au o delicateţe aparte. Parcă spun o poveste numai de cei doi ştiută. Un singur detaliu scos în relief şi cadoul va deveni de nepreţuit. Cum să nu ai Sărbători minunate când ştii că cei dragi au creat ceva special doar pentru tine?

Anul acesta nu mai sunt în pană de idei. Gravat.ro a reuşit să transforme toate ideile şi nebuniile mele în lucruri concrete iar acum ştiu sigur că prietenii mei nu vor primi cadouri identice de la mai multe persoane.  Însă, dacă voi încă sunteţi în dilemă şi nu aveţi idee de daruri, tot aici găsiţi şi cele mai frumoase soluţii.

Voi ce credeţi? Nu-i aşa că efortul de a crea un cadou personalizat poate face Crăciunul mult mai special?

Share
Carmen Păun
Carmen Păun
Sunt o femeie abia ieșită din adolescență și care încă învață care e treaba cu viața de adult. Deși uneori pot părea agitată sau nerăbdătoare, să știți că sunt foarte prietenoasă și îmi place să râd cu poftă, din tot sufletul, cu gura până la urechi. Sunt proaspătă soție și mamă de fetițe frumoase foc (încă mai am de învățat cum vine asta), fiică, soră și am o pisică obraznică pe care o ador.

1 Comment

  1. Theo says:

    Eu am comandat numai cadouri personalizate iarna asta. Cu multe poze = amintiri frumoase 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.