patruzeci de legi
Cum am descoperit cele patruzeci de legi ale iubirii
January 8, 2017
Unde poți să faci cursuri online?
January 11, 2017

Tu cum faci cumpărături?

cumpărături

Cred că știe tot internetul că mie nu-mi place să fac cumpărături. Sunt una dintre acele femei care evită pe cât posibil aglomerația din magazine și mutrele acre ale vânzătoarelor, preferând să fac mai degrabă cumpărături online, indiferent că e vorba de cărți, bijuterii, cosmetice, produse de gospodărie, haine, sandale sau cizme de iarnă.

Sunt două cazuri în care dpun efortul de a a merge în magazine și de a face cumpărături, exceptând cele alimentare: atunci când trebuie să îi cumpăr fiică-mii ceva, cu precădere încălțăminte, și atunci când trebuie să cumpăr un cadou pentru cineva, pentru că uit să dau comandă online la timp. În cazul fiică-mii, la doi ani și șapte luni, lucrurile se complică un pic, pentru că modelele, materialele și mărimile sunt complet diferite, de la producător la producător. Și decât să tot returnez produse care nu îi vin, mai bine merg în magazin și îi cumpăr direct tot ce are nevoie și trebuie probat dinainte.

La adulți e cu totul altă treabă. E mai mare plăcerea să stau în scaunul de la birou sau, de ce nu, în pat, să mă uit la modelele care îmi plac, să îmi pun direct filtru pe caracteristicile dorite și să apăs butonul ,,Cumpără”. Produsele îmi vin acasă în maxim două zile, iar bucuria de a deschide coletul este exact ca bucuria unui copil care primește un cadou. Pentru că, chiar dacă știu ce e acolo, tot mai rămâne un pic de mister cu privire la cum arată în realitate, cum se simte și, evident, cum îmi stă.

Nu mi s-a întâmplat niciodată să comand haine sau încălțăminte dintr-un magazin online și să nu îmi placă sau să nu fie conforme cu așteptările. Ori am avut eu noroc de fiecare dată, ori am învățat foarte bine, în toți acești ani, cum să aleg site-urile de încredere și la ce să fiu atentă atunci când cumpăr online.

Cineva îmi spunea de curând că nu s-ar încumeta niciodată să își cumpere încălțăminte de pe internet, fără să o vadă și fără să o probeze, invocând mai ales acel motiv cum că ,,lasă că am auzit eu destule povești cu lucrurile de pe inetrent”. Hai să stabilim câteva lucruri! Există o legislație foarte clară privind comerțul online! Trebuie doar să te informezi puțin! Dacă nu ești mulțumim de produs, îl poți returna, fără nici un cost. Și aici nu mă refer la faptul că ar avea produsul vreun defect și, efectiv, dacă nu îți place, îl poți returna.

Însă, odată ce îți știi măsurile, cunoști brandurile și produsele care ți se potrivesc și devii client fidel al unor magazine online de încredere, totul merge ca pe roate. Sau, ca pe zăpadă, că tot e vremea cizmelor de iarnă cumpărate online!

Foto: news18.com

Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie fericită, care își trăiește viața din plin, cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR, iar ca pasiuni bifez cu mare plăcere scrisul și cititul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.