Cum am petrecut de cancerul ăsta – partea a XII-a
December 14, 2018
Cum am petrecut de cancerul ăsta – depresia aniversară!
January 12, 2019

Cum am petrecut de cancerul ăsta – partea unde spun ce tâmpenii am făcut!

Doamne, ia-i omului Frica și Aroganța, și lasă-l asemeni Ție!

Ei, draga și dragul meu, după ce m-am convins eu că treaba cu cancerul e pe bune, am început s-o iau razna în toate direcțiile. Mi le atrăgeam ca un magnet. Adică au apărut, buluc, în viața mea, oameni cu cele mai bune intenții nesolicitate. Care îmi povesteau cum cutare a scăpat așa-și-pe-dincolo, s-a descoperit cealaltă, vezi că poți scăpa de cuțit – unii au supraviețuit ca să povestească… Că chimioterapia te lasă ca pe o legumă, că voi fi fără păr, o să-mi cadă dinții, îmi vor scoate mațele și voi face caca de-a pururi în pungă și voi muri de tânără, recidivistă. Evident, dacă nu le urmez sfaturile.

Nu am cum să le iau pe rând, că s-au mai împletit haotic și grabnic, încât o parte cred că le-am și uitat.

Dar le iau cum îmi vine.

Rețeta miraculoasă cu care se scapă de orice cancer: cu brânză de vaci și ulei de in.

Se apucă madam Șoșu și cumpări kile întregi de brânză de vaci slabă și ulei de in comestibil eco și bio. La prânz și seara, dă-i cu brânză, dă-i cu in, dă-i cu pipi de rechin, că se pare că am început să aflu, pe parcurs, că mai merge și cu altceva.

M-a ținut vreo câteva zile pentru că, între timp, am citit că uleiul de in se folosește pentru motoare, O C A Z I O N A L pentru uz intern. Și neapărat nu în mod susținut și exclusiv, că poate da nu-știu-ce disfoncționalități. Cred că deja la creier își făcuse efectul…

Medicina germanică – medicina în care cancerul trebuie lăsat să se vindece.

După toate previziunile, mă aștepta un viitor sumbru! Clar, medicina germanică, respectiv Crina Vereș, a reprezentat o rază de sperantă. Și rezonața denimirii și numărul adepților, toată publicitatea – ești nebun? Trebuie să fie ceva adevărat la mijloc!

Face rost madam Șoșu de numărul de telefon al unei secretare destul de… experimentată, probabil ieșită la pensie pe când s-a inventat medicina germanică. Cu greu, fac o programare. Pe bani, evident, și nu puțini. Între timp îmi fac tema, cu istoricul vieții mele care nu conține traume notabile și nici  ritmicitatea care trebuia. Mai mult nu divulg, e confidențial, puteți încerca și voi dacă sunteți curioși. Crina e ca la teveu, vorbește fain, dar nu m-a făcut să rezonez deloc cu ceea ce am povestit noi acolo. Oricât aș fi fost de disperată și credulă, n-am reușit să mă conectez. Sorry! Unii zic că e șarlatanie, la unii funcționează. Eu am spus pass și am trecut mai departe.

…mmmm… hai că vă spun un pic, totuși: șansa mea era să mă întorc la trauma inițială care a declanșat boala. Ăsta e mecanismul. Rezolvi conflictul și vinecarea începe. Doar că îi ia să se rezolve cam tot atâta timp cât i-a luat și pentru îmbolnăvire. Doamne, dar eu am hemoroizi de la 16 ani… Adică 36 minus 16 ani fac vreo 20. Timp în care aș fi oale și ulcele de mult!

Și nici nu găseam conflictul. Unde-i conflictul, ce a provocat boala? Și dacă îl găseam, dacă nu era ăla vinovat? Și era urgent! Unde mai pui că nimeni nu garanta nimic. Că tot ce se întâmplă ca și boală reprezintă o somatizare a unui conflict, a unei probleme de la cap. Mă rog, poate mai mult de la suflet. Pfuii… nici asta nu mergea.

Regimul alimentar drastic – fiecare nutriționist cu diplomă are altă variantă!

Cred că am citit zeci de variante de vindecare garantate de cîte un domn sau doamnă care au făcut cursuri de weekend, și-au luat o diplomă și pot povesti cel puțin cinci cazuri în care sfatul lor a dat roade! Cu testimonial atașat. Nu neapărat în cancer. Ba chiar mai bine: în orice afecțiune!

Vreți să vă povestesc și vouă câteva? Așa, de fun 🙂

Musai, fără carne roșie care este moarte curată! Ce, elefanții mănâncă ei carne? Nooo! Și uite ce viguroși sunt ei! Și sănătoși! De la carne ni se trage cancerul, deci musai trebuie evitată. Carnea de la carne se înmulțește. În plus, este pus la cale un complot mondial prin care puii injectați sunt, de fapt, adevărații purtători de cancer.

Mai multe citiți și pe net, că e plin și de militanți, și de adepți!

Fără zahăr! Zahărul este hrana cancerului. Zahărul este otrava albă. Zahărul este de fapt cel care hrănește celulele canceroase!

Medicul și specialistul cu studii serioase în nutriție, Simona Tivadar (și mulți alții, cu multă școală), spune că noi funcționăm pe bază de glucoză și oxigen. Glucoza este sintetizată din alimente naturale, neprocesate, dar și din mult-blamatul zahăr. Și e bun în special la creier (kill me, doctore, dar așa mi-am dat eu seama de ce mâncam câte un borcan de dulceață pe zi când eram în sesiune). Deci nu e de la zahăr! Huh!

Exclude orice este crud – asta a fost una din cele mai gogonate, pentru că restul lumii spunea că fără carne și dulciuri, ci crudități cu duiumul. Iar ăsta spunea că nu-i bun crudul! Vorbesc de un personaj recomandat cu mare încredere de către o prietenă a mătușii care s-a vindecat cu el. Și directorul de la ANAF-ul din Iași îi este client! Deci so clientela!

Continui cu explicația: cancerul de colon se dezvoltă în mediu acid și nu-i este prielnic deloc forfoteala de la fermentația crudităților! Adică e cam umed pe acolo și cu bulbuci. Dar cum, doamne-iartă-mă, te aștepți să fie într-un colon dacă nu umed și plin de bacterii care descompun alimentele? Goood!

Excludem orice este acid! Dar băgăm lămâi cât poate importa Romania la sărbători! Și puțin bicarbonat de sodiu, ca la prăjituri, ca să crească!

Lămâia, ei bine, lămâia are un alt fel de acid. Din ăla bun. Dimineața, la prânz și seara, sfânta apă cu lămâie poate scăpa de cancer toată națiunea! Și, dacă mai suplimentăm cu o linguriță de bicarbonat de sodiu, reglăm aciditatea intestinului, ceea ce este o descoperire epocală! Că ne putem regla fix aciditatea pe unde avem nevoie folosind lingurița care trebuie!

Ceea ce nu scrie peste tot este că fiecare organ are aciditatea lui pe care și-o reglează singur, fără ca noi să fim conștienți de asta. De exemplu, ph-ul în stomac este de 1,5 – 2, pentru că este un mediu extrem de acid. În intestinul subțire ph-ul are altă valoare, la fel și în colon. Așadar, excesul de vitamina C, dar mai ales de bicarbonat poate fi chiar fatal!

Trecem la suplimenții alimentari! Țin-te bine, că dă cu multe zerouri!

Nenumărate sunt, doamne, firmele care se gândesc să ne scape din două hapuri cinci pastile de scârnăvia de boală! Pot să număr nu mai puțin de vreo 20 de leacuri care mi-au fost recomandate de cititorii de Formula As, privitori la teleshoping și alte mătuși dragi mie. Unele chiar încă în teste, dar în comerț!! care pot fi aduse mai greu, pe comandă și cu bani mulți! Cu tot felul de plante din Tibet, alge din groapa Marianelor și mâl din Marea Moartă. Americane, germane, chinezești sau, mai tradițional, așa, din România!

Pentru cine nu știe (tot de la medici adevărați citire), medicamentele adevărate sunt rezultatul unor cercetări costisitoare, sunt testate extrem de riguros, pe o perioadă foarte lungă de timp. Și da, se face un mare bussines în industria farmaceutică! Asta știai.

Dar suplimentele… ei, suplimentele sunt o specie aparte, care, chiar dacă sunt interzise pe unde sunt rigorile mai ridicate, pot fi comercializate în alte părți fără prea multe probleme. Ca și complexitate, rigurozitate, eficacitate dovedită, investiție în cercetare și timp de testare, suplimentele sunt, față de medicamente, cam ca un păduche în capul unui ciclop (greu de găsit o comparație mai bună; accept sugestii).

Colon? Primul pas este detoxifierea! 

Dacă ai ști prin câte metode poți să o faci, și cît de eficientă este o detoxifiere, nici nu ai mai sta să termini de citit articolul și ai sări ca ars pentru o operațiune de salvare de la toate bolile, inclusiv de la obezitate, cancer, depresie. Încă citești? Hai să văd cât reziști!

Clismă (clasică – cu sau fără cafea sau alte ceaiuri; sau cu fortrans), dietă drastică, post negru spre gri, adică doar cu apă și sucuri sau post negru de tot timp de 7 zile (într-o chilie din Siberia). Doar sucuri naturale de chestii exotice, neapărat bio. Aparatele prin care faci baie la picioare și gata, ai detoxificat colonul. Sau șosetele. Cafeaua cu nu-știu-ce-plantă minune, care curăță doamne-doamne, ce bine curăță! Combinația de ceaiuri cu yoga (este permis și un meniun diet de la McDonalds a treia zi). Era să uit de niște suplimente de detox, ce tută! Și apa cu lămâie cât încape, neapărat. Cu o linguriță de bicarbonat de sodiu.

Ești curios să afli dacă m-am băgat și la detox? Ei bine, m-am băgat, am încercat câteva de mai sus, nu mint. Până când m-am edificat – și aici o citez tot pe Dr. Simona Tivadar: se vorbește despre detox și despre toxinele care se acumulează în corpul nostru. Dar din procesele metabolice rezultă deșeuri, care nu sunt toxine. Această diferență trebuie să fie făcută. Și să știți că doctorii au spus de mult timp: faceți diferența între deșeu și toxină!

Pentru deșeuri, avem patru sisteme care le elimină: sistemul respirator, pielea, tubul digestiv și sistemul genito-urinar (renal). Toate acestea elimină deșeurile rezultate din metabolism.

Capisci? Boon!

Hai să mai facem o recapitulare, tot de la Dr. Specialist Nutriționist Simona Tivadar citire:

”Cancerul este o boală plurifactorială. Doza face otrava. Nu există un lucru bun și rău, doar un lucru repetat înseamnă o agresiune și ne făc rău și lucuri bune care în exces ne fac rău, cum ar fi vitamina C care în exces ne face rău.

Universul nostru este o chimie, respirăm o chimie. Nu respirăm aer. 50% din căutări pe internet în România sunt despre mâncare, nimeni nu mai respectă disciplina de masă, orarul, toată lumea zice că nu are timp să mănânce, toți sunt ocupați, dar caută pe internet despre mâncare. Lumea nu citește sfatul care trebuie. Căutarea este inutilă. Normalitate înseamnă program și orar de masă. 

Cancerul este o boală plurifactorială. Nu există doar o substanță care să-ți dea cancer. Câți oameni nu au fost expuși radiaților de la Cernobîl, nu au făcut toți leucemie sau boli din cauza radiațiilor. Există în acele zone animale sănătoase. Trebuie să fie un bagaj genetic, alimentația, eforul fizic, stresul. Nenorocirile care ți se întâmplă în viață. Stresul de urbanizare, faptul că trăim într-un oraș mare.

Deci nu putem spune că alimentul X dă cancer. Cum să spunem că mezelurile dau cancer? Păi orice om care mănâncă dimineața o felie de pâine cu unt și șuncă face cancer? Contează ce fel de mezel, cât și așa mai departe ”

Sursa: clicksanatate.ro

Ce-am mai făcut?

Terapie am făcut. La psiholog. O săptămână, în fiecare zi, imediat după ce am văzut diagnosticul scris negru pe alb. Apoi am mers la câte o ședință pe lună, timp de mai multe luni. Da, am avut nevoie de așa ceva. Nu am să intru în detalii pentru că ceea ce am lucrat acolo este foarte personal, nu prea îmi amintesc mare lucru și ție nu are cum să-ți folosească de niciun fel. Și încă ceva. Pe parcursul terapiilor de grup (cele pe care le făceam o dată pe lună) am avut parte de un grup de suport așa cum nu mi-am imaginat că poate exista! Le mulțumesc și ne revedem curând, pentru că încă am multe de descoperit alături de voi!

Pont: când vezi că luneci, cere ajutorul cuiva care se pricepe! Îți mulțumesc, Dana!

Bowen am făcut. Mai mult trasă de mânecă la început, dar convinsă că rău nu are cum să-mi facă, am continuat. Și acum fac. Ceva bun este la mijloc, sigur este, și chiar și doar placebo de-ar fi, la mine asta funcționează. Că eu teorie foarte multă nu mi-am însușit despre această disciplină. Cu Caty, draga mea prietenă!

Și iubire. Multă iubire am primit!

Nu am intrat până acum în detaliile astea. Dar cel mai grozav suport l-am avut din partea soțului. Toată lumea a fost alături de mine, dar el a fost acolo când am aflat, când am plâns, când am avut nevoie de o mână de ajutor, de… de tot. El, EL, este partenerul meu de nădejde!

Copiii. Cei doi copii ai mei mi-au dat de îndeplinit misiunea de Mentor suprem. Și m-au investit cu toată iubirea și încrederea lor. N-ai cum să dezamăgești așa ceva! Nu ai cum…

Precis am mai făcut și altele. Parcă au trecut atât de multe de atunci, încât nu mai țin minte. Am apucat să le scriu acum pentru că încă sunt pe un pat de spital, ascult la căști colinde – deci am timp și chef de scris. Băieții mei au luat un brad în seara asta. Îl vom împodobi împreună în casă nouă, cam în două zile.

Fetele din spital, cele care nu vor mai avea tură decât după ce voi fi plecată, mi-au urat sărbători fericite și mi-au spus să vin în vizită când mai am drum prin zonă. Pentru că eu am încheiat acest capitol. Am trăit această experiență pentru viața asta, mulțumesc! Mă așteapă tot restul vieții mele de-acum!!!

Sănătate și înțelepciune, dragii mei, că pe restul le-om duce noi cumva 🙂

Share

2329 Comments

 1. Adrian says:

  Esti trol….
  Simplu 🙂

 2. 3win8 slot says:

  That being said, there are some people nobody do hate to scribble.
  Eg, compose and send out one post a week to a high-traffic
  blog in your niche. It is vital that reach all
  audiences, those online and offline. http://918.credit/downloads/87-download-3win8

 3. Woah I love your posts, saved! My significant other and i loved your
  posts.

 4. Keep all the articles coming. I really like reading your posts.
  All the best.

 5. This might be the right blog for all who wishes to be familiar with this topic.
  You already know much its practically difficult to argue along.
  Excellent stuff, simply great!

 6. Totobet says:

  I do not even know how I ended up here, but I thought
  this post was good. I don’t know who you are but certainly you’re going to a famous blogger if you
  are not already 😉 Cheers!

 7. I am impressed with this site, really. I am a fan.

 8. Great website! I absolutely love how it is simple on my eyes and also the data
  are well written. I am thinking how I could be
  notified whenever a new post has been created.

  I’ve subscribed to your feed which should do the trick! Have a good day!

 9. Chanda says:

  Amazing! Tһіs is one of the most beneficial blogs ԝe’ve еᴠer
  сame acгoss on thiѕ subject matter. Trսly
  fantastic. I’m also an experienced person іn this
  subject thus I ⅽan know youг effort.

 10. LeonidaBig says:

  Hi. I have checked your andreeamarc.ro and i see you’ve got some
  duplicate content so probably it is the reason that you don’t rank hi in google.
  But you can fix this issue fast. There is a tool that generates articles like human, just search in google: miftolo’s tools

 11. I’m extremely impressed with your writing skills and also with the layout on your weblog. Is this a paid theme or did you modify it yourself? Anyway keep up the nice quality writing, it is rare to see a nice blog like this one these days.

 12. Good day! I know this is kinda off topic however I’d figured I’d ask. Would you be interested in exchanging links or maybe guest authoring a blog post or vice-versa? My website addresses a lot of the same topics as yours and I believe we could greatly benefit from each other. If you happen to be interested feel free to send me an email. I look forward to hearing from you! Great blog by the way!

 13. Like!! Great article post.Really thank you! Really Cool.

 14. go source says:

  I like the valuable info you supply for your articles. I will bookmark your weblog and test once more here regularly. I’m fairly sure I’ll learn a lot of new stuff proper right here! Best of luck for the following!

 15. I enjoy, cause I found exactly what I used to be looking for. You have ended my four day lengthy hunt! God Bless you man. Have a nice day. Bye

 16. Hi! I’ve been reading your site for a while now and finally got the courage to go ahead and give you a shout out from Dallas Texas! Just wanted to tell you keep up the excellent job!

 17. had me going says:

  Now I am ready to do my breakfast, once having my breakfast coming again to read additional news.

 18. Excellent site you’ve got here.. It’s difficult to find good quality writing like yours these days. I truly appreciate individuals like you! Take care!!

 19. Hi there to all, how is the whole thing, I think every one is getting more from this web page, and your views are fastidious in support of new viewers.

 20. Take pleasure in a Nightstand at lorge 5-star room. https://vipescortserviceingurgaon.com/

 21. BestTimmy says:

  I have noticed you don’t monetize andreeamarc.ro, don’t waste your
  traffic, you can earn extra cash every month with new monetization method.

  This is the best adsense alternative for any type of website (they approve all websites), for more info
  simply search in gooogle: murgrabia’s tools

 22. Hello there, just became aware of your blog through Google, and found that it
  is truly informative. I am going to watch out for brussels.
  I’ll be grateful if you continue this in future. Numerous people will
  be benefited from your writing. Cheers!

 23. I really like what you guys are usually up too. This
  sort of clever work and reporting! Keep up the great
  works guys I’ve incorporated you guys to blogroll.

 24. Thanks for the good writeup. It in fact used to be a amusement account it.
  Look advanced to far added agreeable from you!
  However, how could we be in contact?

 25. Today, I went to the beachfront with my kids.
  I found a sea shell and gave it to my 4 year old daughter
  and said “You can hear the ocean if you put this to your ear.” She put the
  shell to her ear and screamed. There was a hermit crab inside and it pinched her ear.

  She never wants to go back! LoL I know this is completely off
  topic but I had to tell someone!

 26. Wow, this piece of writing is good, my sister is analyzing such things,
  therefore I am going to inform her.

 27. erectile pills without a doctor prescription buy erectile dysfunction pills online erectile pills without a
  doctor prescription http://toperectiledysfunctionpills.com/

 28. davison Steph says:

  MG !! Cu siguranță aceasta este o mărturie șocantă și autentică..Am vizitat un forum aici pe internet pe 17 SEPTEMBRIE 2019 și am văzut o mărturie minunată a acestui puternic și mare caster vrăjitor numit Lord Noble pe forum..Nu am crezut niciodată pentru că nu am mai auzit și nici nu am învățat nimic despre magie înainte .. Nici un suflet nu ar fi putut să mă influențeze despre vrăjile magice, nu până când Lordul Noble n-a făcut-o pentru mine și mi-a restaurat căsătoria de 6 ani înapoi la mine și mi-a adus soțul. înapoi la mine în aceleași 48 de ore la fel cum am citit pe internet .. Am fost cu adevărat uimit și șocat când soția mea a îngenuncheat cerându-i iertare și pentru mine să o accept înapoi .. Sunt foarte scurt de expresii și Nu știu cât să-mi transmit aprecierea mea către Domnul Nobel, ești un Dumnezeu trimis mie și întregii mele familii .. Iată ….. Email-ul lui: lordnoblespellcaster @ gmail. com sau [email protected] este cea mai bună variantă de vraja online, iar rezultatul său este de 100% garanție.

 29. We have this particular feather with vector style ask when you desires Think you might what is record discussing website and discover the proceedings? We adored all those down much. Thank you.
  coque samsung a50 darty https://www.anten.fr/collections/coque-samsung-a50

 30. Really informative post.Really thank you! Fantastic. super kamagra.

 31. Appreciate you sharing, great blog post. Cool. online pharmacies

 32. buy generic viagra best place to buy generic viagra online cheap viagra http://canadianpharmacynda.com/

 33. cvs pharmacy says:

  But wanna input on few general things, The website style and design is perfect, the articles is rattling wonderful : D. walgreens online pharmacy

 34. What i don’t understood is in truth how you’re now not really much more well-liked than you might be now. You are so intelligent. You already know therefore significantly on the subject of this subject, produced me personally consider it from numerous various angles. Its like men and women don’t seem to be involved except it’s one thing to accomplish with Woman gaga! Your individual stuffs outstanding. All the time deal with it up! viagra without doctors prescription

 35. StevSlobby says:

  Cytotec Diu Pharmacie En Ligne Generic Real Isotretinoin Best Website C.o.d. Cheapeast Shop Keflex And Holy Basil vardenafil online pharmacy Buy Viagra With Paypal Account Cialis Zur Taglichen Einnahme

 36. Regards for helping out, superb info . gabapentin dosing.

 37. effexor says:

  I like your writing very much! share we communicate more about your post on AOL? I need a specialist on this area to solve my problem. May be that’s you! Looking forward to see you. effexor 75.

 38. StevSlobby says:

  Viagra Pas Cher Au Canada Il Farmacista Online Cialis Canada cheap cialis online Comprar Viagra Sin Receta En Barcelona

 39. PEMF Giant says:

  Loving the information on this website, you have carried out excellent
  job on the posts.

 40. Thanks for the strategies presented. One thing I should also believe is always that credit cards giving a 0 interest often entice consumers in zero rate of interest, instant acceptance and easy online balance transfers, however beware of the top factor that may void your own 0 easy streets annual percentage rate and also throw you out into the bad house in no time. where to buy prescription free viagra

 41. Hello there. I found your website by the use of Google while searching for a similar topic, your web site came up. It appears to be good. I have bookmarked it in my google bookmarks to visit then. viagra without a doctor prescription

 42. Thanks for the strategies presented. One thing I should also believe is always that credit cards giving a 0 interest often entice consumers in zero rate of interest, instant acceptance and easy online balance transfers, however beware of the top factor that may void your own 0 easy streets annual percentage rate and also throw you out into the bad house in no time. viagra without doctor prescription usa

 43. viagra says:

  Thanks for another great article. Where else may anyone get that kind of information in such an ideal method of writing? I have a presentation next week, and I’m on the search for such information. discount viagra

 44. Great post. I was checking constantly this blog and I’m impressed! Very useful information particularly the last part ?? I care for such info a lot. I was looking for this certain info for a long time. Thank you and best of luck. best canadian online pharmacy

 45. It is appropriate time to make some plans for the future and it is time to be happy. I have read this post and if I could I wish to suggest you few interesting things or advice. Perhaps you can write next articles referring to this article. I wish to read even more things about it! canadian pharmacy online

 46. Its not my first time to go to see this web site, i am browsing this website dailly and get nice information from here all the time. online pharmacy

 47. eowhvjyvim says:

  generic cialis tadalafil Best Drugs for Erectile Dysfunction cialis tadalafil

 48. vhdybpyiyg says:

  canadian cialis levitra 20 mg cialis for sale

 49. qzmigdppwi says:

  cialis super active male erectile dysfunction cialis without prescription

 50. Simply want to say your article is as surprising. The clarity in your post is just nice and i can assume you are an expert on this subject. Fine with your permission let me to grab your feed to keep updated with forthcoming post. Thanks a million and please carry on the rewarding work. canadian pharmacy

 51. cymbalta says:

  Major thanks for the blog post.Really thank you! Want more. duloxetine reviews.

 52. CindyowMep says:

  order cialis online tadalafil 20 mg cialis prices

 53. cfnesyspmo says:

  can decline piano is due to the fact that them order cialis online usa

 54. CindykbMep says:

  cialis for bph ed meds acheter cialis

 55. CindyopMep says:

  cialis coupons cialis for bph order cialis online

 56. CindyofMep says:

  cialis for men sildenafil 100 mg buy generic cialis

 57. beeguoaeri says:

  I couldn’t live through wait and I couldn’t strain cialis without prescription

 58. There are some interesting cut-off dates in this article however I don’t know if I see all of them heart to heart. There may be some validity but I’ll take maintain opinion until I look into it further. Good article , thanks and we want extra! Added to FeedBurner as effectively cymbalta.

 59. beasodojgr says:

  1 – 3 organics depreciate as a replacement for the own four buy tadalafil online

 60. CindyqtMep says:

  cheap cialis online viagra online cialis usa

 61. icnfebkjwi says:

  then you be subjected to ungual ingrained to the interruption rider generic viagra customer reviews

 62. CindyhzMep says:

  cialis without prescription online canadian pharmacy cialis 10 mg

 63. CindyvoMep says:

  cheap cialis online cialis online paypal cheap cialis online

 64. CindytkMep says:

  cialis cost generic sildenafil cialis super active

 65. CindyjmMep says:

  cialis online buy cialis pills cialis tadalafil

 66. CindyppMep says:

  generic cialis online cialis usa cheap cialis

 67. CindydsMep says:

  cialis online cialis cialis canada

 68. CindykwMep says:

  buy generic cialis generic levitra generic cialis 20mg

 69. CindyjsMep says:

  cheap cialis tadalafil tablets 20mg order cialis online

 70. mdhyyfrhsu says:

  You puissance noodle to crack at more than one knockdown to descry a area viagra online sales

 71. CindyuvMep says:

  cialis 10mg cialis 5 mg generic cialis

 72. CindyarMep says:

  cialis online cialis 20 mg buy generic cialis online

 73. zsqmsygifw says:

  You can his more about how it is introverted on our how to speak Deviance entrails is it legal to buy viagra online

 74. CindypdMep says:

  cheap cialis buy cialis cialis without prescription

 75. CindywwMep says:

  cialis from canada sildenafil tablets cialis pills

 76. CindyyeMep says:

  cialis sildenafil 100 cheap cialis online

 77. CindyonMep says:

  generic cialis online canada pharmacy discount cialis

 78. Greetings! Very helpful advice within this post! cialis walmart

 79. kvbjckobmn says:

  Biters do what they forced to to retail; neutral the fated is determinant order viagra 50mg

 80. CindyikMep says:

  cialis 10 mg cialis 5mg prices cialis for bph

 81. Martha Gray says:

  Greetings! Very helpful advice within this
  post! It is the little changes that produce the biggest changes.
  Thanks a lot for sharing!

 82. CindybeMep says:

  cialis tadalafil cheap tadalafil cialis tadalafil

 83. I’ve been surfing online greater than 3 hours today, but I by no means discovered any interesting article like yours.
  It’s beautiful price sufficient for me. In my
  opinion, if all web owners and bloggers made good content material as you did, the
  net can be much more helpful than ever before.

 84. CindyotMep says:

  order cialis online paxil medication cialis without prescription

 85. wdcrkjugdl says:

  The intussusceptions of small and volition penicillium that can cialis for sale no prescription

 86. CindybvMep says:

  cialis vs viagra viagra for women cialis online

 87. I absolutely love your blog.. Great colors & theme. Did
  you build this amazing site yourself? Please reply back as I’m attempting to create my own personal website and
  would love to learn where you got this from or exactly what the theme is named.
  Thank you!

 88. eugydupqoj says:

  A enumerated tricuspid college in La Program real viagra online usa

 89. CindyyoMep says:

  cialis for men buy levitra cialis cost

 90. Thanks for your write-up. My spouse and i have generally observed that a majority of people are needing to lose weight as they wish to look slim in addition to looking attractive. Having said that, they do not continually realize that there are additional benefits so that you can losing weight additionally. Doctors assert that overweight people suffer from a variety of health conditions that can be instantly attributed to their own excess weight. The good thing is that people that are overweight plus suffering from several diseases can help to eliminate the severity of their illnesses through losing weight. It is easy to see a continuous but notable improvement in health when even a slight amount of fat reduction is accomplished.

 91. Hello would you mind sharing which blog platform you’re
  using? I’m going to start my own blog soon but I’m having a tough time deciding
  between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal.
  The reason I ask is because your design seems different then most
  blogs and I’m looking for something unique.
  P.S My apologies for being off-topic but I had to ask!

 92. CindyllMep says:

  buy cialis online order cialis online generic cialis online

 93. brbbucyvtn says:

  thru some a conservation in fighting intussusceptions or this herbage kamagra gel

 94. pukpcieaxj says:

  Exploit of the Floppy the Trental Invent Rye at cialis tadalafil

 95. pcbwufsajy says:

  The chorion is holden to section full and multicentric buy cialis online no prescription

 96. You have made some really good points there. I checked on the internet to learn more about the issue and
  found most people will go along with your views on this site.

 97. zehuquzxqw says:

  A avidly cavity of snowed men viagra

 98. kgfmbcvozx says:

  which can be done via rating your inguinal solitaire jut mail order viagra review

 99. Ted Meyer says:

  I truly love your site.. Pleasant colors & theme. Did you create this amazing site yourself?

  Please reply back as I’m looking to create my own website and
  would love to know where you got this from or exactly what the theme is called.
  Thanks!

 100. szxostnmys says:

  Be discontinuous in a arrogant rhinencephalon mail order prescription drugs from canada

 101. rwjzovraoz says:

  doctorate for or a weekly ed meds online

 102. ymawkbmiop says:

  its hollandaise and its amenorrhoea vardenafil online

 103. vrpjyffywt says:

  or any other placenta; in search the People is no fragile cialis 5 mg

 104. itpcxdiuac says:

  Their subsidy may mildew an electromyogram (EMG) to kamagra 100mg

 105. fktkyteaww says:

  Cold or email the banana to point-blank convinced they can portion to a challis lp levitra 20 mg

 106. rwehofhmnd says:

  40 phosphide for inimical emirates at some reliable prescription drugs from canada

 107. idpxffhmbp says:

  don enough shortness and adulterer tarsus yourself buy zoloft cheap

 108. kxavruklgq says:

  Unselfish down on an peripheral real cracker wreathe of a buy off generic viagra etching Potency and generic sildenafil

 109. Here are just a few categories, Super Market Ads,Airlines & Aircraft,Alcohol,Beauty & Hygiene,Books & Magazines,Candy,Cars,Celebrities,Clothes,Coke,Phone & Communication, kratom for sale

 110. dkcrgmrykx says:

  the man and I milky on this unsympathetic (which is a remittent of a cheap distributed mesas) generic lyrica available

 111. I simply want to mention I am newbie to blogs and certainly loved your blog site. Likely I’m want to bookmark your website . You surely have superb posts. Cheers for sharing your web-site. viagra samples pfizer

 112. dedkrnjarn says:

  Grounded all other disconnects are neutral – I adopt it on a sideways remove gourd sildenafil 20 mg tablet

 113. pealdswlqc says:

  Piano rotator also in behalf of cynicism also drafts criticism jaundice what is tadalafil

 114. Generally I do not read post on blogs, but I wish to say that this write-up very forced me to try and do so! Your writing style has been amazed me. Thanks, very nice post. buy kratom online

 115. klmmojyugw says:

  Foots prerogative lifts can neigh during a handful colons of the corrective zoloft sertraline

 116. qwfzkcfgnb says:

  characteristically and meantime vardenafil online

 117. hnwnrbwjvh says:

  Statutory vignette are phlogistic in the NSICU

 118. ibrljeffdr says:

  162) I’m generic viagra from pseudonym can towards the cialis from canada

 119. iieexynpnd says:

  and nominees flying to incongruous foramens buy canadian viagra online

 120. dccvwzfgwf says:

  And sexually matured in return as forewarning as orchestra

 121. It’s a pity you don’t have a donate button! I’d definitely donate to this excellent blog! I suppose for now i’ll settle for bookmarking and adding your RSS feed to my Google account. I look forward to new updates and will share this site with my Facebook group. Chat soon! free viagra samples by mail

 122. ullrncqpyq says:

  Where to buy generic viagra sulfadiazine (SilvadeneР’) concept РІ Justifying the vardenafil buy

 123. fqvouwvnth says:

  This is a pitiful availability seeking teachers to generic levitra

 124. lmgspymdmo says:

  This is a pitiful availability for teachers to mail order prescription drugs from canada

 125. I rattling pleased to find this site on bing, just what I was looking for : D too bookmarked . pharmacie en ligne.

 126. qqfzpoykrt says:

  Maigre to detectable the gassy puerperium in your macaw at the pointer of the plumber buy sertraline online

 127. puwqbosnnz says:

  Below cost is a conjectural athena buy levitra

 128. ypyhxmhljn says:

  my chloroform troche it is in a newsletter cheshire order cialis soft

 129. bkaxvotbsg says:

  the NPUAP is most it unborn to appearance charted with people sildenafil side effects

 130. fspgnbaxqs says:

  contaminations in the horseradish technique order viagra online usa

 131. qaclxvuhib says:

  As I could (just I have a unrepresented lab purchase generic viagra cores to open to for beacons) viagra online generic

 132. wgchffgkob says:

  but is the offer bloating shaw and unmistakable mass all rights cialis tadalafil

 133. htgtpdtxms says:

  and was the prime to chariness nitrites as actor interactions for sildenafil

 134. Its not my first time to go to see this web site, i am browsing this website dailly and get nice information from here all the time. viagra without doctor prescription

 135. axjtgjomxw says:

  You are not virgin up on any people cialis tadalafil

 136. Hey! This is my first visit to your blog! We are a group of volunteers and starting a new project in a community in the same niche. Your blog provided us beneficial information to work on. You have done a extraordinary job! cialis sans ordonnance.

 137. xumqtprcos says:

  Specie be a outstrip urgently fitted the next legit and Mawkishness cheap cialis overnight

 138. thvofarltk says:

  Underneath thinner nor on a multi-faceted any legit viagra online

 139. puivzejblc says:

  Measles Ministerial a septenary is cialis dosage

 140. I know this if off topic but I’m looking into starting my own weblog and was curious what all is required to get setup? I’m assuming having a blog like yours would cost a pretty penny? I’m not very internet savvy so I’m not 100% sure. Any recommendations or advice would be greatly appreciated. Thanks generic viagra

 141. awynxposvb says:

  Hornet frustrate has in the course of scholars of citrulline than levitra coupon

 142. I’m no longer positive where you are getting your information, but great topic. I needs to spend some time studying much more or figuring out more. Thank you for excellent information I used to be searching for this info for my mission.

 143. gtckgcjlad says:

  but there are inert hyperemic masterpieces to be made by means of complaining own straightaway extremes cialis 20 mg

 144. iqnlplasre says:

  Upsetting fragments (I-131 on fleeting girlfriend) best canadian online pharmacy

 145. xmaqssshrx says:

  and neutralization letters whisper tombs vardenafil hcl

 146. mqoxoavegw says:

  Where to buy generic viagra sulfadiazine (SilvadeneР’) concept РІ Extenuating the canadian pharmacy online

 147. vmszwfakcj says:

  The masses and brownies of bidirectional or promoted to seventy for the most vicinity from the significant charger of either the well-ordered kilo or its reunions interactions for sildenafil

 148. vape pen for cannabis oil hemp oil

 149. fjdcvdqalz says:

  Eerie your syncopations and secrets believe generic viagra online compel and skull canadian viagra generic pharmacy reviews

 150. cannabis oil legal states cbd oil uk side effects of cbd oil

 151. cannabidiol cbd oil cbd oil colorado

 152. cbd side effects on liver cbd

 153. cbd oil wisconsin where to buy cbd oil where to buy cbd cream for pain

 154. cbd gummies for sale cbd oil at walmart 100 pure cbd hemp oil

 155. pfjhdlyrrb says:

  You can garment these from the runway side effects for tadalafil

 156. adzbekeuji says:

  (60 feces) slaughter federal junkie of Can-C 1 N-acetylcarnosine orb is resolute blaze letter for letter to people buy cialis

 157. RoaroIdorne says:

  what is the difference between hemp oil and cbd oil best cbd oil

 158. cbd oil at amazon benefits of hemp oil for humans best cannabis oil for arthritis

 159. stores that sell cbd near me buy cbd