De-ce-femeia-la-30 de-ani-nu-face-copii
De ce femeia la 30 de ani nu face copii
October 26, 2018
Cum am petrecut de cancerul ăsta? Partea a X-a
November 5, 2018

Cum am petrecut de cancerul asta? Partea a IX-a

–  Mâine intervenim pe colon, radioterapia și-a făcut foarte bine treaba, vom aplica chestii pe colo-colo, vom scoate un tub dincolo, după o lună refacem legăturile, de-acum ne vedem mâine. La ficat s-a refăcut bine. Emoții?

– Mi-e foame, că nu am mai mâncat de ieri. Va trebui să țin regim?

Cât de normal poate fi un pacient pe care se pare că nu-l mai doare-n fund de altele și vrea mâncare? E de bine, nu? Că te și enervezi când îl vezi atât de ignorant!

Adevărul e că am emoții de mă cXXXc pe mine. Și la propriu, și la figurat, pentru că am de făcut o curățare de colon cu Picopret. E ultima seară pentru o perioadă de timp în care mă duc la veceu ca oamenii, în care mă pot mișca precum o balerină, când pot sta în orice poziție fără să mă doară.

Dar e cum nu se poate mai potrivit, băieții au vacanță și sunt la bunici, am și mașina în service, vremea e frumoasă și… aș mânca o sărmăluță și cu ochii!

Știu că urmeză o a treia intervenție, ca să pună la locul lor mațele pe care le taie, clampează și tot tacâmul, mâine. Și chimioterapie voi mai face. Știu, știu, știu.

Am știut asta și ieri când știi ce am făcut? O plimbare cu bicicleta, am băut o cafea pe ștrase, am filmat 2 clipuri, am mâncat un lapte de pasăre de la Cuptorul Moldovencei. Am strâns rufele de pe sârmă, am făcut suc de goji proaspăt, am citit și am primit un masaj suuuper masaj de la iubitul meu. Care este și soțul meu. Și cel mai bun prieten și susținător. Na, că l-am pârât și am dat din casă.

Și uite ce am mai făcut între timp, prin Belgia, vreo 3-4 zile (Charleroi, Bruxelles, Bruges, Millano).

   

Acum… nu prea mai am chef de scris, cred că o să fie mai palpitant după vreo 2 zile, când o să am și niște impresii mai puternice!

Apropos: vreți să pun și niște poze îngrozitoare?

cancer, petrecere, iuliana sosu

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.