Să fim oameni, de mici!
March 18, 2015
kangoo-jumps
Azi merg la kangoo jumps
March 20, 2015

Corvoada shoppingului

Știi acele femei care merg împreună la shopping, eventual într-un grup mai mare de prietene? Care se sună între ele și programează cu zâmbetul pe buze că în ziua de, de la ora de, ele vor cutreiera împreună magazinele, vor proba haine și încălțăminte, totul timp de câteva ore bune?

Eu una nu le-am înțeles niciodată! De ce ai vrea să pierzi atât timp prin magazine, făcând complimente de cele mai multe ori false și așteptând ore întregi ca acele femei să se schimbe cu mai multe toalete? Chiar e nevoie de un ”cârd” de femei care să îmi spună dacă o haină stă bine pe mine sau nu?

Când se apropie un eveniment sau un sezon nou și știu că am nevoie de o anumită haină, mă duc în primul magazin care mi-e mai la îndemână, îmi cumpăr ce am nevoie și… gata cumpărăturile! Sau, dacă chiar nu am timp deloc, intru online și îmi dau comandă de ceva. Iar, dacă se mai întâmplă să nu găsesc ce am nevoie din prima, devine un adevărat chin să trec prin mai multe magazine, să caut și să probez atât de multe haine.

Pentru ce atât de mult deranj și timp irosit? Poate pentru că eu am văzut întotdeauna îmbrăcămintea ca pe ceva strict necesar, nu ca pe o plăcere sau o pasiune. Cât despre shopping în sine, îl văd ca pe o adevărată corvoadă.

Foto: magnonsmeanderings.blogspot.com

Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie fericită, care își trăiește viața din plin, cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR, iar ca pasiuni bifez cu mare plăcere scrisul și cititul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.