emoții
Cum am vărsat carul cu emoții fix în ziua în care am lansat cartea
April 7, 2017
Status: dorință împlinită
April 8, 2017

Dragi clienți, iertați-mă! Mintea mea e acum într-un singur loc!

clienți

Știu că o să vă înnebunim de-a dreptul în perioada următoarea cu informații despre cartea noastră, însă am pus atât de mult suflet în ea, încât nu ne putem abține să nu vorbim încontinuu despre Cartea Belvelor. Mie mi-a intrat atât de tare în minte și în suflet proiectul ăsta, că acum mă gândesc doar la asta, chiar și atunci când ar trebui să muncesc pentru clienți. Shhh! Nu mai spuneți la nimeni!

De exemplu, scriu texte pentru clienți cu gândul la carte și, când pot, mai strecor și ceva despre asta. Sau, când primesc produse de la diferite branduri ca să scriu despre ele mă gândesc că ar fi foarte fain să le fotografiez cu cartea alături. Am căutat pentru un client un display publicitar posm pe Headprint.ro și mă gândeam doar la cât de frumos ar arăta cartea noastră pe el. Ce vreți? E prima carte! Suntem și noi entuziasmate! E normal, nu? Iar clienții sigur mă înțeleg în perioada asta de euforie, pentru că e o realizare destul de mare să îți publice o editură cartea. Prima carte!

De vreo 15 ani fac PR. De 15 ani gândesc strategii de comunicare și promovare pentru clienți. De 15 ani îmi pun creativitatea și imaginația la bătaie pentru a crea cele mai atractive campanii pentru clienții mei. Acum, mă chinui din răsputeri să îmi concentrez atenția pe proiectele clienților, pentru că am intrat în starea asta de euforie și mă gândesc doar la cum să promovez cât mai creativ Cartea Belvelor, proiectul nostru de suflet. Mintea mea e îndreptată acum spre o singură direcție: evenimentul de lansare a cărții în Iași, București și Galați și modul în care cartea ajunge în mâinile a cât mai multor oameni. Pentru că știm că ne-am deschis sufletul în această carte și ne-am expus toate imperfecțiunile și experiențele de viață, în care mulți se vor regăsi!

Așa că iertați-mă dacă atunci când văd un display publicitar mă gândesc la cât de bine ar arăta cartea noastră acolo! Iertați-mă dacă atunci când fac bugete și calculez prețuri mă gândesc la cât și cum am putea investi în promovarea cărții! Iertați-mă că mintea mea fuge în această perioadă doar la carte! Sunt o femeie perfect de imperfectă și a venit momentul să acord mai mult timp și atenție proiectelor mele de suflet!

Foto: forbes.com

Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie fericită, care își trăiește viața din plin, cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR, iar ca pasiuni bifez cu mare plăcere scrisul și cititul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.