flirt
Cum impresionezi o femeie în funcție de vârstă?
May 2, 2017
vacanță bulgaria
Doi pași, două clickuri și hai în vacanță!
May 3, 2017

Caut pantofi, cer seriozitate!

Ca multe femei, iubesc pantofii. Şi sandalele, cizmele, ghetele, botinele… până şi la şlapi mă uit cu atenţie. De ani de zile am aceeaşi problemă: nu am cu ce mă încălţa!

Aceasta e replica folosită cel mai des de către doamne şi care îngrozeşte bărbaţii:

– Cum nu ai cu ce te încălţa? E plin dulapul de papuci!

Gândindu-mă la asta în ultima vreme – urmează lansarea cărţii Femei perfect de imperfecte la Iaşi şi eu nu ştiu cu ce mă încalţ – am decis să fac o analiză a conţinutului rafturilor şi cutiilor de pantofi din casă. Înainte de toate, trebuie să-mi fac curaj să strâng încălţămintea de toamnă-iarnă. Cu speranţa că nu mai vine iar vreo ninsoare, da?! Buuuun, zis şi făcut. Scot încălţămintea de primavară-vară şi… nu am cu ce mă încălţa!

  • Dau la o parte pantofii care mă strâng şi pe care nu-i mai pot purta, pentru că mi s-a schimbat mărimea la picior, după sarcină.
  • Dau la o parte pantofii şi sandalele pe care nu pot merge, adică acele încălţări care m-au fermecat într-atât încât le-am cumpărat, doar ca să-mi dau seama după 30 de minute de mers cu ei, că sunt groaznici pentru picioarele mele şi pentru spatele meu.
  • Dau la o parte pantofii şi sandalele fără toc – pentru lansare mi-am luat o rochiţă (la reducere, bineînţeles) şi eu nu pot purta rochie sau fustă fără tocuri. Decât cu picioare butucănoase, mai bine cu pantaloni!

Rămân cu:

  • Pantofii roşii cumpăraţi acum 10 ani, comozi, dar care nu merg cu orice. Deh, dacă mi-a plăcut satinul roşu, ce să fac acum?
  • Pantofii maro care ar merge la orice altceva în afară de rochia mea neagră!
  • Pantofii negri, în care mi se înghesuie degetele după o oră de stat în picioare.
  • Sandalele cu talpa ortopedică (un fel de toc în prelungirea tălpii – ca să înţeleagă domnii) care sunt destul de joase pentru a fi comode la mers, dar care nu se potrivesc cu rochiţa aleasă şi care, după o vreme, îmi gâtuie picioarele umflate de căldură, cu baretele lor drăguţe.
  • Platformele gri, care merg foarte bine la ţinuta de vară şi de mare – nu e cazul!
  • Heheeeeee, iote şi setul de sandale pentru mers la nuntă (da, există aşa ceva) – negre, din satin (să nu strângă), două modele foarte asemănătoare, unul pentru impresia artistică şi al doilea pentru picioare obosite. Da’ cum lansarea nu e nuntă…

Aşadar, când spun că nu am cu ce mă încălţa, nu exagerez deloc!

Acuma, vă rog eu tare mult, daţi-mi idei de încălţăminte potrivită, care să nu coste o avere, să fie făcută bine şi să nu presupună mersul pe vârfuri, cu agravarea scoliozei. Aveţi ponturi?

Sursa foto: fotolia

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.