Se anunţă un weekend fresh în centrul Iaşului!
May 4, 2012
Sunt o babă comunistă – memorii din Epoca de Aur
May 7, 2012

Capriciul de seară în ochii ei…

De câţiva ani buni îmi place să mă relaxez mergând la serate. Şi pot să spun că sunt foarte norocoasă din punctul acesta de vedere căci, în fiecare săptămână, în Galaţi, sunt pe puţin 3 grupuri de băieţi care cântă pentru cei care au urechi să-i asculte.

Dar pentru că nu-mi permite timpul şi nici buzunarul, nu pot să merg să-i aplaud în fiecare săptămână pe toţi! De aceea, merg la fiecare la cântare prin rotaţie. Într-o săptămână îi ascult pe cei de la Over, apoi, în altă săptămână, pe cei de la Up2U şi apoi pe ultimii, dar nu şi cei din urmă, Dudu şi Hippie. Toţi cei menţionaţi cântă bestial şi ştiu să facă atmosferă, dar astăzi mă voi axa doar pe Hippie (Florin Chiriac) şi al său „Capriciu”.

„Capriciu” este genul de piesă care îţi aduce aminte de prima dragoste, de primul sărut, de prima scrisoare pe care ai rupt-o înainte să o trimiţi iubirii tale platonice! Este piesa care-ţi trimite mii de fiori pe şira spinării, care te îndeamnă să te ridici de pe scaun şi să-ţi iei iubita/iubitul la un dans pasional, de neuitat. Nu ai cum să asculţi melodia „Capriciu” şi să nu te gândeşti la o anumită persoană, la un anumit moment mofturos din trecut, la două buze şoptindu-ţi „te iubesc!”. Nu vă spun mai multe, să nu-i stric farmecul, deşi ar fi cam imposibil! Vă las să o ascultaţi şi să-mi spuneţi ce părere aveţi!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=0o-Yi9R-BXM]

Sursa foto: goabove.com

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.