Corvoada shoppingului
March 19, 2015
Unde ne grăbim?
March 20, 2015

Azi merg la kangoo jumps

kangoo-jumps

Nu știu cine le-a inventat, dar Slavă Cerului pentru ghete! Cum care ghete? Ghetele de kangoo jumps, bineînțeles.

În momentul în care mă urc pe ele simt că pot să dau jos toate kilogramele în plus și stresul acumulat peste zi, așa cum Cenușăreasa putea să valseze în pantofii ei de cristal. Urâtă comparație știu, dar playlistul de la laptop mă înbie să visez la baluri vieneze.

Ca să nu deviem de la subiect, mâine îmi răsfăț corpul și mintea și merg la kangoo jumps. Dacă anul trecut vă povesteam că am făcut pasul cel mare spre a merge regulat la sală, iată că de câteva săptămâni am schimbat aerobicul pe kangoo jumps și cred că am făcut o alegere minunată.

Din surse sigure știu că kangoo ard mai multe calorii decât aerobicul spre exemplu și din propria mea experiență de până acum garantez că nu veți simți atât de mult oboseala în picioare deoarece orice mișcare este atenuată de arcuri.

Ce m-a împins spre kangoo? Curiozitatea și mai apoi faptul că una dintre colegele mele de serviciu o cunoaște personal pe antrenoare. Dacă vreți să aflați mai multe despre beneficiile kangoo, prețuri și ce program are, sunați-o pe antrenoare, Andra, și veți primi toate detaliile.

Cât despre mine abia aștept mâine să țopăi. Picioarele mele vor fi foarte fericite să se afle din nou sus pe ghete.

Sursă foto: diet-fitness.healthguru.com

Share
Carmen Păun
Carmen Păun
Sunt o femeie abia ieșită din adolescență și care încă învață care e treaba cu viața de adult. Deși uneori pot părea agitată sau nerăbdătoare, să știți că sunt foarte prietenoasă și îmi place să râd cu poftă, din tot sufletul, cu gura până la urechi. Sunt proaspătă soție și mamă de fetițe frumoase foc (încă mai am de învățat cum vine asta), fiică, soră și am o pisică obraznică pe care o ador.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.