femeia de ciocolata
Femeia de ciocolată îți poate topi inima
February 15, 2016
Vă rog eu, nu mai „expuneţi”
February 16, 2016

Azi citesc

carte-in-pat

Au trecut câteva săptămâni de când am intrat în concediul prenatal și pot spune că m-am bucurat de aceste zile pentru a face o parte dintre lucrurile pe care le tot amânam cât eram ocupată cu jobul. Am încercat rețete noi, ceea ce m-a făcut să devin mai atentă la dieta mea, m-am bucurat de zilele însorite plimbându-mă prin parc, am dormit mai mult și am curățat casa fără să mai fiu presată de timp. Da, recunosc, am dansat cu mopul.

Deși m-am apucat de citit mai mult, încă nu mi-am luat o zi în care să închid laptopul, televizorul și să alung toate gândurile de orice fel pentru a face doar asta: să citesc. Prin urmare, astăzi am deschis laptopul doar pentru a vă povesti de planul meu. Imediat ce termin, mă voi înveli în păturica preferată alături de o cană mare de ciocolată caldă și voi citi.

Îmi aduc aminte că asta era plăcerea mea principală în weekenduri în perioada liceului. Mă afundam în câte o carte, deveneam una cu personajele și pur și simplu uitam de lumea exterioară. Deși mă trezeam pe la șapte, nu coboram din pat până spre prânz. Eram prea prinsă. Ei bine, de dragul vremurilor trecute și a pasiunii pentru lectură, azi intenționez să fac același lucru, doar că nu jumătate de zi, ci toată ziua.

Prin urmare, lectură plăcută tuturor celor care doresc să-și ofere fie chiar și jumătate de oră de relaxare în acest fel.

Sursa foto: thedressdown.com

Share
Carmen Păun
Carmen Păun
Sunt o femeie abia ieșită din adolescență și care încă învață care e treaba cu viața de adult. Deși uneori pot părea agitată sau nerăbdătoare, să știți că sunt foarte prietenoasă și îmi place să râd cu poftă, din tot sufletul, cu gura până la urechi. Sunt proaspătă soție și mamă de fetițe frumoase foc (încă mai am de învățat cum vine asta), fiică, soră și am o pisică obraznică pe care o ador.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.