Ochelari, lentile de contact sau … operație?
October 19, 2011
Mi-e poftă de…ciocolată de casă
October 19, 2011

Astăzi vă mulţumesc!

Îmi place să fiu politicoasă şi respectuoasă cu persoanele care merită asta. Îmi place să spun „mulţumesc”, „te rog” şi „scuză-mă”, atunci când e cazul. Nu  pot înţelege persoanele care nu au în vocabularul lor aceste cuvinte şi expresii, dar sunt „în temă” cu 101 moduri de a înjura la volan.

Aşa că astăzi, le voi mulţumi tuturor persoanelor care au avut de-a face cu fericirea mea, care mi-au adus un zâmbet pe buze: părinţilor, prietenilor, colegilor şi chiar persoanelor care mă antipatizează şi ţin să-mi amintească, constant, acest lucru. Da, le mulţumesc şi lor, căci mă amuză răutatea infantilă de care dau dovadă, uneori.

Le mulţumesc celor care m-au primit cu braţele deschise, dar şi celor care mi-au trântit uşa în nas, căci datorită lor, am bătut la alte uşi, ce s-au deschis imediat şi mi-au oferit alte perspective.

Le mulţumesc persoanelor care m-au ridicat de jos şi m-au scuturat, dar şi celor care m-au aruncat în noroi, căci datorită lor, am descoperit cine îmi este alături la rău, şi nu doar la bine.

Astăzi vă mulţumesc tuturor celor care mă ajutaţi, cu o vorbă bună, sau o critică! Astăzi vă mulţumesc tuturor că existaţi în viaţa mea!

Sursa foto: cfconference.wordpress.com

Share

11 Comments

  1. Andreea Marc says:

    “Mulţumesc” e unul dintre acele cuvinte care valorează mai mult decât orice lucru material.

  2. Andra says:

    E tare frumos ca multumesti si celor care te dezamagesc 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.