Dexter – erou sau criminal?
April 29, 2011
Primul meu loc de muncă ”în domeniu”
May 2, 2011

Astăzi sunt corectă

Deşi nu îmi prea place să mă critic în public, astăzi schimb regula. Merg mai departe şi discut cu mine intens. Deşi mi-e tare greu, astăzi o să accept oamenii şi lucrurile pe care nu le înţeleg deloc.

Sunt om ca şi ceilalţi şi, inevitabil, mă supun gândurilor superficiale care ne fac să devenim atât de răutăcioşi cu cei din jurul nostru. Chiar dacă înţeleg că nu toţi oamenii sunt la fel, am momente de răutate şi nu îi accept aşa cum sunt ei.

Astăzi nu judec. Mă împotrivesc impulsurilor de a critica după aparenţe şi încerc să merg în profunzime.
Toţi bârfim… asta e, trebuia să găsim o soluţie care să ne aline frustările. Nu acceptăm uşor că ea este mai isteaţă ca noi, că el stă cu ea pentru că o iubeşte şi nu din interes, iar ei au avansat pentru că au meritat şi nu pentru că au pile.

Astăzi sunt corectă. Acord fiecăruia creditele pe care le merită, caut argumente pentru care ei sunt acolo şi nu aici şi nu încerc să inventez scuze doar pentru a mă simţi  bine în prezenţa mea.
Sper să-mi iasă…

Sursa foto: aihaz.com

Share
Carmen Păun
Carmen Păun
Sunt o femeie abia ieșită din adolescență și care încă învață care e treaba cu viața de adult. Deși uneori pot părea agitată sau nerăbdătoare, să știți că sunt foarte prietenoasă și îmi place să râd cu poftă, din tot sufletul, cu gura până la urechi. Sunt proaspătă soție și mamă de fetițe frumoase foc (încă mai am de învățat cum vine asta), fiică, soră și am o pisică obraznică pe care o ador.

2 Comments

  1. clamaria says:

    Apropo de birfa: am inteles ca birfa e o conventie sociala acceptata tacit de a interrelationa. De fapt cica birfa este chiar buna in a apropia oamenii cu aceleasi interese. Asa se recunosc intre ei:)) Si, daca stam putin sa ne gindim, ce-ar mai fi viata fara o ceasca de cafea/ceai si o mica pacanterie? Bine, pt unii/unele = viata insasi :))
    Pe ideea asta iti recomand episodul 20 din sezonul 4 – the big bang theory – un serial care mie imi place extrem de mult, care ma deconecteaza si ma face sa rid.

  2. Irina says:

    Da, foarte tare episodul ăla :)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.