Friptură de vită cu sos de mălai și cartofi copți
February 14, 2013
Mingiuţă şi salata de vinete
February 14, 2013

Astăzi scriu..

 

…şi nu oricum! Astăzi scriu articolele de pe tabletă.


În urmă cu doar câteva zile am aflat că sunt fericita câştigătoare a unei tablete Allview. Şi de când am auzit vestea, tot ce pot gândi este: “Abia aştept să scriu articole şi să citesc cărți de pe ea!”.


De când am primit-o, stau cu nasul numai în ecranul său şi răsfoiesc tot felul de aplicații. Am redescoperit, chiar, şi plăcerea joculețelor de tip Zuma şi SimCity şi am început deja să îi încarc memoria cu prea multe volume de cărți.


Singura problemă e că îmi este cam greu să redactez texte de pe ea, întrucât degetele mele nu sunt încă obişnuite cu noua tehnologie şi mai mănânc litere din când în când.


Dar e atât de plăcut să poți lăsa inspiratia să curgă, stând întinsă în pat, încât voi face tot posibilul să ma familiarizez cât mai repede cu ea.


Asa că astăzi fac primii paşi! Astăzi scriu articole folosind noua mea jucărie: tableta.

sursa foto: macworld.com

Share

4 Comments

  1. Georgiana Vieru says:

    Ce dragut! Sa stapanesti premiul sanatoasa! Unde l-ai castigat, la Neata cu Razvan si Dani?:) Am vazut ca ei dau in fiecare dimineata un astfeld e premiu. Sau…nu mai stiu daca chiar in fiecare dimineata!:)
    Oricum, felicitari!!!

  2. Merci! Nu la Razvan si Dani am castigat, ci la un concurs cu articole pe blog, pe Blogawards.ro. Nu prea ma uit la tv :))

  3. Juliet says:

    Felicitari pentru premiu, si abia astept sa citesc si alte articole scrise de pe tableta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.