Pune-ţi masca ta mai întâi
November 5, 2012
Bătăi, parchet și unghii colorate
November 8, 2012

Astăzi încalc regulile!

Nu sunt o fire chiar rebelă şi îmi dau seama că dacă nu ar exista anumite reguli, am trăi cu toţii într-un haos total. Aşa cum nu trişez la jocuri, nu trişez nici în viaţă şi încerc, pe cât posibil, să respect tot ce e bătut în cuie.

Şi nu e vorba doar de regulile scrise ci şi de cele nescrise, cele care ţin de bun simţ: închid telefonul când intru într-o sală de teatru sau în biserică; într-o discuţie, nu-mi întrerup interlocutorul indiferent cât de lung şi plictisitor ar fi discursul său, ci aştept să îmi vină rândul pentru a vorbi; la o petrecere nu schimb melodia pusă de altcineva, ci aştept să ajungă la final (da, chiar dacă e manea, deşi nu prea nimeresc la petreceri cu manele); după ce intru pe o uşă, ţin uşa deschisă şi pentru persoana din spatele meu, că nu-mi cade mâna pentru încă 2-3 secunde;etc.

Dar astăzi…astăzi am aşa un chef nebun să încalc orice regulă. Astăzi nu mai vreau să ţin cont de ceea ce mi se impune. Astăzi nu mai permit să fiu întreruptă din povestirile mele plictisitoare şi voi întrerupe la rândul meu, astăzi voi schimba melodiile după bunul meu plac şi voi dansa prin magazine, intrând în cabinele de probă cu câte două articole vestimentare (nu doar cu unul, cum scrie mare pe afiş). Astăzi şi doar astăzi vreau şi eu să aflu ce simt cei care încalcă regulile zilnic.

Astăzi încalc regulile!

Sursa foto: derekhaines.ch

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.