Luna e Amară la Fix
January 24, 2013
Santorini – insula lunilor de miere și a vinului II
January 24, 2013

Astăzi îmi fac o listă…

…de cărţi.


Am citit în ultima vreme tot soiul de romane, de la „50 Shades of Grey”, la „Goana după cumpărături la New York”, la „Magicianul”. Am încercat până acum să citesc măcar câte o carte din fiecare stil, fie el psihologic, clasic, de groază, pentru adolescenţi sau pentru femei mature doritoare de xxx literar.


Şi pot spune că am găsit în fiecare carte, oricât de controversată şi arătată cu degetul ar fi fost, câte o parte care a fost pe placul meu. Şi de aceea m-am hotărât să-mi fac o listă, în funcţie de genurile cărţilor şi să continui să testez câte puţin din fiecare.
N-aş mai citi nimic în stilul „50 shades of Grey”, în schimb poveştile încărcate de mister care te ţin în suspans până la final, îmi plac la nebunie. Aş prefera, totuşi, ca toate romanele pe care le citesc să aibă final fericit, dar ştiu să accept şi unul mai dramatic.


Cu cărţile din categoria science-fiction nu prea am cochetat până acum dar aş vrea să încerc. Aşa că astăzi îmi fac o listă cu titluri de cărţi „must read”, din genuri diferite. Aveţi recomandări?


Sursa foto: classic-enotes.com

Share

3 Comments

  1. Hey. Daca gasesti vreo carte interesanta ( la modul in care nu o poti lasa din mana ) spune-mi si mie. Ca de mult caut asa ceva 😀

  2. Bia says:

    Pot sa-ti dau link spre lista mea de pe blog? Sunt multe recomandari!! Daca se poate link, rezolv imediat :*

  3. Da, Bia. Poţi lăsa un link. :* Mulţumesc!
    Florin, te anunţ ce găsesc interesant! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.