Tu ai completat chestionarul Belva?
May 17, 2011
Cum îmi place să citesc
May 18, 2011

Astăzi îmi aşez garderoba

Ca orice fată, femeie şi în general, orice fiinţă de gen feminin, sunt înnebunită după haine. La cumpărături, suma alocată lor se dublează întotdeauna, iar în dulap e o bătălie continuă pentru loc.

Însă, cel mai mult îmi place să le aşez şi să le reaşez, până mi se pare că fiecare lucru este pus la locul lui după mărime, culoare sau formă.

La fiecare început de sezon, urmez acelaşi ritual: scot hainele a căror perioadă a trecut şi le fac loc celor „actuale”. Aşa, le pot observa mai uşor pe cele care nu prea au fost băgate în seamă, pe cele care sunt încă noi şi pot să le dau o atribuţie nouă.

Astăzi mă pun pe treabă. O să-mi fac dulapul să arate precum rafturile magazinelor după care oftez mereu, atunci când sunt în trecere.

Încercaţi şi voi?

Sursă foto: sheknows.com

Share
Carmen Păun
Carmen Păun
Sunt o femeie abia ieșită din adolescență și care încă învață care e treaba cu viața de adult. Deși uneori pot părea agitată sau nerăbdătoare, să știți că sunt foarte prietenoasă și îmi place să râd cu poftă, din tot sufletul, cu gura până la urechi. Sunt proaspătă soție și mamă de fetițe frumoase foc (încă mai am de învățat cum vine asta), fiică, soră și am o pisică obraznică pe care o ador.

7 Comments

 1. lorelaylilu says:

  Am terminat cu hainele baietilor si nu stiu de ce nu imi vine sa ma apuc de ale mele.Aman de pe o zi pe alta.Cred ca e faptul ca m-am ingrasat si mi-e groaza sa vad cate lucruri nu imi mai vin,dar trebuie sa o fac si pe asta.

 2. Irina says:

  Eu mi-am aşezat deja garderoba 😀

 3. Carmen Gherca says:

  Adevarul ca trebuie sa-mi gasesc si eu timp sa fac asta, insa m-a tot pacalit vremea asa ca iar trebuia sa ma intorc la hainele groase!

 4. catalina says:

  eu fac asta de câte ori sunt nervoasă sau deprimată 🙂 mă face să mă simt mai bine! și aș vrea și eu să arate ca în magazin…dar…câte aș vrea!:D

 5. abia astept sa am o zi intreaga libera sa reorganizez hainele 😀

 6. Andreea Marc says:

  Eu chiar am privirea tipei din imagine. M-am uitat în dulapul cu hainele de vară, ca să fac schimb cu cele mai groase și mă apucă groaza 😀 Eu zic că ăsta nu e răsfăț 😛

 7. […] grijă să mă răsfăţ aşa cum v-am povestit într-un alt articol, am observat, „cu durere”, că stau foarte prost la capitolul haine […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.