Vineri seară mergem în Hunter`s Pub, D`Acord?
February 7, 2013
Muzică live, FIX ce-aveam nevoie!
February 8, 2013

Ajung în 3 minute!

Bănuiesc că ştiţi poanta aceea cu „Mai întârzii 5 minute. Dacă trec 5 minute şi eu n-am apărut, mai citeşte o dată acest mesaj!”. Ei bine, nu e chiar poantă, căci am cunoştinţe care nu sunt tocmai definiţia punctualităţii.


Nu de puţine ori am stabilit întâlniri cu prieteni, cunoştinţe, colegi şi m-am trezit că la ora cu pricina eram singura care ajunsese la timp. Şi era chiar deprimant, căci de multe ori chiar mă  grăbeam şi alergam prin casă, să fiu gata în timp optim, să nu întârzii la marea întâlnire. Şi imaginaţi-vă figura mea când descopeream că urma să mai aştept nu ştiu câte minute până se sinchiseau ei să apară.


De câteva ori s-a întâmplat să întârzii şi eu, dar de fiecare dată anunţam din timp că îmi este fizic imposibil să fiu gata şi să ajung la ora respectivă, la locul stabilit. Ori dădeam un mesaj (nu ca cel de mai sus), ori sunam persoana în cauză. Şi nu întârziam oricum mai mult de 10 minute.


Dar cunosc persoane care transformă sfertul academic în jumătatea de oră academică. Iar dacă mai e şi iarnă şi locul de întâlnire e în vreo staţie de autobuz, imaginaţi-vă ce plăcere e să le aştepţi. Aproape că-ţi vine să pleci acasă şi să nu mai ieşi la întâlniri.


Şi cireaşa de pe tort e când una din ele îţi trânteşte câte o replică simpatică în telefon, de tipul: „Ajung imediat, măi! Nu mai fi aşa stresată că nu vin turcii!” sau „ajung în 3 minute”, propoziţie desprinsă parcă de pe buzele unui taximetrist.


Să nu credeţi, însă, că nu există şi extrema cealaltă: persoanele care ajung la locul întâlnirii cu 10 minute mai devreme şi te sună în disperare ca să te grăbeşti. Şi atunci nu ştii ce să faci mai repede, să vorbeşti cu ei la telefon sau să te încalţi şi să ieşi pe uşă.


De ce nu se poate să ajungem cu toţii la ora stabilită? Nici prea devreme, nici prea târziu…

Sursa foto: renjiveda.files.wordpress.com

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.