Astăzi mă uit la Cameron Herold
March 25, 2014
Azi mănânc sănătos
March 26, 2014

Aeroportul Iași, sau cum să visezi cu ochii deschiși

Pistă de 2000 de metri, de 2400 de metri, cine dă mai mult? Se aude acolo, în spate, glasul lui Fenechiu, de când era ministrul transporturilor? Să fie 3200, de la nașu mare citire! Se aude o dată, se aude de două ori! Shhhhh… nu se mai aude nimic!

O pistă pentru zboruri către destinații la care oamenii chiar merg undeva, pare un vis pentru cei care fac 6 ore Iași București ca să plece la 6 dimineața cu avionul către undeva. Zboruri din Iași, la prețuri accesibile către Paris, Amsterdam, Berlin, Madrid, Lisabona, Bacelona. Gata, nu mai spun nimic, doar visuri pentru noi, cei din Iași.

Am citit undeva despre creșterea fulminantă înregistrată de cei de la Aeroportul Iași Se aude corul de aplauze? Nu vă entuziasmați prea tare. De la un aeroport care nu zbura nicăieri, la unul care a adăugat patru curse în plus, creșterea era una normală. Nici măcar nu este de menționat!

Să visăm deci, la ceva normal în 2014 – că putem să zburăm în cele mai importante orașe din lume, direct din Iași, la prețuri convenabile!

sursa foto: londoncityairport.com

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.